Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » A kis hazánkban hol voltál...

A kis hazánkban hol voltál eddig nyaralni?

Figyelt kérdés

2022. jún. 20. 15:20
 1/10 anonim ***** válasza:
27%
Soha nem voltam még belföldön nyaralni. Amikor gyerek voltam túl csórók voltunk, amikor meg elkezdtem melózni 18 évesen akkor meg külföldre kezdtem el járni és ez azóta is így van. Nemis kapcsolna ki hogy a sok agyhalott magyarral valami algás tó partján süttessem magam meg hányásig tömjem magam 2500 forintos lángossal.
2022. jún. 20. 15:34
 2/10 anonim ***** válasza:
97%

Budapest, Dániel úti nyomdász üdülő (pestiként), Balaton, Miskolctapolca.

64 évem alatt ennyi. Külföldi üdülés Poreč (Jugoszlávia) volt. Semmi több.

2022. jún. 20. 15:38
 3/10 anonim ***** válasza:
23%
soha nem voltam belfoldon nyaralni es nem is megyek, az nem nyaralas.
2022. jún. 20. 15:50
 4/10 anonim ***** válasza:
96%
Sokfelé. Gyerekként egy csomó helyen, amiből biztosan nem emlékszem mindenre, de a Balaton sok különböző települése, a Bakony, Bükk, Mecsek, meg a Tiszán Gergelyiugornya megvolt. Felnőttként szintén többször Balatonon, Miskolcon, Hajdúszoboszlón, Gyulán és Mezőkövesden. Egyik esetben se luxust képzeljetek el, az a típus vagyok, aki inkább spórol a szálláson, hogy minél több helyre eljusson.
2022. jún. 20. 15:52
 5/10 anonim válasza:
100%

Hortobágy , Hévíz , Keszthely , Orosháza , Balmazújváros . e

zek a kedvenceim .

2022. jún. 20. 17:12
 6/10 anonim ***** válasza:
34%

Észak

Dél

Kelet

Nyugat

2022. jún. 20. 17:21
 7/10 A kérdező kommentje:

Hatosnak nem volt gyerekszobába.

Ezért köt sajnos másokba!!

2022. jún. 20. 18:27
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Mátra, Kőszeg volt így hosszabb belföldi ezek inkább túrázgatósak. Ezen kívül néhány Balaton-körbebiciklizés sátorral 2-4 napos. Külföldön jóval több vendégéjszakát töltöttem..
2022. jún. 20. 18:35
 9/10 anonim ***** válasza:
50%
Rengeteg helyen, Balaton, Velencei tó, Tisza, Hévíz, táborozás kb minden hegységben, és minimum 1-2 nap majdnem minden nagyobb városban. Idén harmadik éve megyünk majd a Köröshöz, és eddig ez az abszolút kedvenc helyem.
2022. jún. 20. 19:22
 10/10 anonim ***** válasza:

Hú, nehéz lenne felsorolni, de nyilván Balaton-part (ezen belül volt Keszthely, Zamárdi, Füred, Szárszó, Kenese), Mátra, Tokaj-Hegyalja, Velencei-tó, Kőszeg, Debrecen, Hajdúszoboszló, Budapest, Szeged, Kecskemét, Veszprém, Pécs, Gyula, Nagykanizsa most így hirtelen. Ebből volt pár család- és rokonlátogatás is, üdüléssel egybekötve.

Miskolc, Eger, Budapest ahol lakom vagy laktam is.

2022. jún. 22. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!