Mi lenne a legegyszerűbb út?- pesti közlekedés. Esetleg egy gyakorlatias pesti el tudna kísérni?
Bocs, Google átvert. Viszont korábban is trágárkodtál már. Húsz évesen kísérgetni kell még? Nagyváros, de olyan végtelenül egyszerű a két pont között eljutni.
A villamos pont a pályaudvar előtt áll meg. Nem kell keresni.
A Rákóczi téren is csak közel a metró, képen mutattam.
A Kelenföld vasútállomás meg a metró végállomása.
Ne legyetek már ilyenek vele. Alig járt még életében Pesten, nem mindenki tud úgy tájékozódni egy ismeretlen városban hogy az ne jelentsen gondot. Aki vidéki és nem látta még Budapestet az bizony el tud tévedni.
Én legelőször nem találtam a nyugati aluljáróban a metrót, ott mentem össze-vissza, életemben nem voltam azelőtt aluljáróban, teljesen új volt.
Kérdező, google térképen van ilyen útvonaltervező, az sokat segít.
15. Igen, van olyan tervező, amit be is linkeltem, pontosan arra az időpontra állítva, ami érdekli.
És Google utcanézeteket is kapott a Rákóczi térről.
"akkor b*szhatom a "
Amíg ezt a szót nem írtad valóban elhittem, hogy egy szende, tájékozatlan és egyszerű lány vagy aki kettőig sem tud számolni.
Átkísértelek volna, de a varázs huss... elszállt mivel a közönségességed és alpári szóhasználatod ezt felülírta.
Vagyis most már "b*szhatod" !
18: :-)))))
Egyszerűen érthetetlen, hogy nulla önreflexióval milyen kamu sztorikat bírnak kiírni....
9: érdekes, tavalyelőtt még fiú voltál... :-D
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ke..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!