Létezik e olyan lehetőség, hogy pl: venni szeretnék egy hotel ajándékcsomagot ami 3 éj,4 nap ,de az év bármely hetén ellehet használni ,nem csak akkor amikor lefoglaljuk.?
Tisztába vagyok, hogy van lemondási lehetőség ,de ilyenkor a "kupon" ami ki van fizetve érvényes marad? és máskorra lehet foglalni?
ha kicsit bonyolultan írtam le és a válasz adó nem érti akkor válasz formában megpróbálom máshogy megfogalmazni.
Szerintem érdemes lenne a kinézett hotelnél érdeklődni, gondolom van ahol meg tudják oldani, máshol meg nem.
Nézz ki párat és hívd fel őket vagy írj egy emailt nekik, hátha.
Ajándékba vennél szállást, de nem tudod pontosan, hogy mikor érnek rá?
Létezik lemondás, ilyenkor bizonyos idővel a nyaralás kezdete előtt lemondható/módosítható a fogalás.
Illetve létezik ún. voucher is, ilyenkor lényegében egy kupont kapsz, amit az érvényességi idején belül beválthatsz. Ezzel annyi van, hogy van, amikor - ráfizetés nélkül - csak főszezonon kívül engedik felhasználni. Ez nyilván szállástól függ, meg egyáltalán az is, hogy van-e ilyen lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!