Ha a pénz nem számítana, mi lenne az a 10 hely (város), ahova mindenképpen elmennél?
Nekem:
Dubai
Miami
Monte Carlo
Szöul
Tokió
Kuala Lumpur
Tel Aviv
Isztambul
New York
Sydney
Ja és azt is mondjátok el, hogy miért. Nekem:
Dubai: mert nagyon szép, fejlett város
Miami: gyönyörű, meleg tengerpart
Monte Carlo: kaszinó, jachtok
Szöul: techváros, magas technikai fejlettség
Tokió: ugyan az, mint Szöul
Kuala Lumpur: Petronas tornyok
Tel Aviv: tengerpart és mert a Szentföldön egy fejlett város
Isztambul: kultúrális örökség
New York: felhőkarcolók
Sydney: ezt nem tudom, de valamiért nagyon vonz:)
Antalya, mert a kedvenc városom a világon (itt már jártam többször, a többinél nem)
Uluru
El Capitan (Yosemite park)
Angel vízesés
Evita Perón sírja
Hív a Szülőföld szobor (Volgográd)
Egység szobra (India)
Tikal
Petra
Sarkad,Bácsalmás,Ózd,Kistelek,Gönc,Vásárosnamény,Fehérgyarmat,Csenger,Cigánd,Kunhegyes.
Ha nyerek a lottón a fentebb említett 10 településen vagy környékén veszek házat, mert itt még többet fog érni a pénz.
Tokio, Phenjan, Szingapúr, Las vegas, Rio, Melbourne, Sydney, Új Zeeland, Jamaica, Equador.
Csak😂
New York: Ez nálam a top bakancslistás hely, minden álmom, hogy eljuthassak ide egyszer, kb álomváros számomra. Minden tipikus izgi New York-i dolgot felfedeznék.
Los Angeles:New York után egy másik nagy álmom. Sokaknak ez gáznak tűnhet, de én nagyon el szeretnék menni egy ilyen Celebrity Homes Tour-ra (amikor kisbuszokkal visznek fel Hollywoodba és bemutatják a hírességek házait). Engem ez tökre érdekel:D
San Francisco: Nagyon tetszik a város, a kacskaringós utcák+a kábelvasúttal is utaznék egyet+Golden Gate
Florida, Miami: NYC és a többi nagyváros így a 2020-as évekre kicsit európa közelibb, de szerintem napjainkban Florida a nagybetűs Amerika, ott még meg lehet az az "Igen, ez Amerika!" érzés. Persze ha NYC-be mennék is meg lenne, de ez a környék tényleg teljesen más, mint Európa.
Washington:városnézés+fehér ház
Honolulu: felfedezném Hawaiit, nem csak a fővárost, a többi részt is.
Torontó: megnézném a várost+utána a Niagara vízeséshez is elmennék
Igazából ezek a legfőbb álmok, de érdekelnek az európai nagyvárosok is, csak azok talán elérhetőbbek, hamarabb láthatom majd őket.
Namche Bazaar, Bukhara, Japánban bármi, Kínában is több hely de inkább természeti látványosságok.
Madeira, Jeruzsálem - ezek azért relatív elérhetőek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!