Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ha a pénz nem számítana, mi...

Ha a pénz nem számítana, mi lenne az a 10 hely (város), ahova mindenképpen elmennél?

Figyelt kérdés

Nekem:

Dubai

Miami

Monte Carlo

Szöul

Tokió

Kuala Lumpur

Tel Aviv

Isztambul

New York

Sydney

2022. máj. 10. 17:32
 1/10 A kérdező kommentje:

Ja és azt is mondjátok el, hogy miért. Nekem:

Dubai: mert nagyon szép, fejlett város

Miami: gyönyörű, meleg tengerpart

Monte Carlo: kaszinó, jachtok

Szöul: techváros, magas technikai fejlettség

Tokió: ugyan az, mint Szöul

Kuala Lumpur: Petronas tornyok

Tel Aviv: tengerpart és mert a Szentföldön egy fejlett város

Isztambul: kultúrális örökség

New York: felhőkarcolók

Sydney: ezt nem tudom, de valamiért nagyon vonz:)

2022. máj. 10. 17:36
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Oslo, Øyer, Skjak, Henningsvær, Stockholm, Helsinki, København, Bremen, Hamburg, London.
2022. máj. 10. 18:05
 3/10 anonim ***** válasza:
84%

Antalya, mert a kedvenc városom a világon (itt már jártam többször, a többinél nem)

Uluru

El Capitan (Yosemite park)

Angel vízesés

Evita Perón sírja

Hív a Szülőföld szobor (Volgográd)

Egység szobra (India)

Tikal

Petra

2022. máj. 10. 18:25
 4/10 anonim ***** válasza:
56%

Sarkad,Bácsalmás,Ózd,Kistelek,Gönc,Vásárosnamény,Fehérgyarmat,Csenger,Cigánd,Kunhegyes.

[link]

Ha nyerek a lottón a fentebb említett 10 településen vagy környékén veszek házat, mert itt még többet fog érni a pénz.

2022. máj. 10. 19:08
 5/10 anonim ***** válasza:
69%

Tokio, Phenjan, Szingapúr, Las vegas, Rio, Melbourne, Sydney, Új Zeeland, Jamaica, Equador.

Csak😂

2022. máj. 10. 19:09
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
London, Dublin, Glasgow, Torino, Prága, Tallinn, Milánó, Marseille, San Francisco, New York. Volt ahol voltam de vissza mennék. De még lenne számtalan.
2022. máj. 10. 19:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Fokváros, Szöul, Peking, Hongkong, Új-Delhi, Osaka, Kairó, Maszkat, Bangkok
2022. máj. 10. 21:14
 8/10 anonim ***** válasza:

New York: Ez nálam a top bakancslistás hely, minden álmom, hogy eljuthassak ide egyszer, kb álomváros számomra. Minden tipikus izgi New York-i dolgot felfedeznék.

Los Angeles:New York után egy másik nagy álmom. Sokaknak ez gáznak tűnhet, de én nagyon el szeretnék menni egy ilyen Celebrity Homes Tour-ra (amikor kisbuszokkal visznek fel Hollywoodba és bemutatják a hírességek házait). Engem ez tökre érdekel:D

San Francisco: Nagyon tetszik a város, a kacskaringós utcák+a kábelvasúttal is utaznék egyet+Golden Gate

Florida, Miami: NYC és a többi nagyváros így a 2020-as évekre kicsit európa közelibb, de szerintem napjainkban Florida a nagybetűs Amerika, ott még meg lehet az az "Igen, ez Amerika!" érzés. Persze ha NYC-be mennék is meg lenne, de ez a környék tényleg teljesen más, mint Európa.

Washington:városnézés+fehér ház

Honolulu: felfedezném Hawaiit, nem csak a fővárost, a többi részt is.

Torontó: megnézném a várost+utána a Niagara vízeséshez is elmennék

Igazából ezek a legfőbb álmok, de érdekelnek az európai nagyvárosok is, csak azok talán elérhetőbbek, hamarabb láthatom majd őket.

2022. máj. 11. 08:44
 9/10 anonim ***** válasza:

Namche Bazaar, Bukhara, Japánban bármi, Kínában is több hely de inkább természeti látványosságok.

Madeira, Jeruzsálem - ezek azért relatív elérhetőek

2022. máj. 11. 13:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Mt Roraima, Angel falls, Great Zimbabwe, Nyirangongo, PNG, Karakorum hwy, Meroe, Dogon country, Darien, Victoria falls es meg kb millio.
2022. máj. 12. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!