Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » 5-6 napos kirándulásra Erdélyb...

5-6 napos kirándulásra Erdélybe elég ennyi Lei? Többi lent.

Figyelt kérdés
Anyukám Erdélyi kirándulásra 60 leit azaz kb 4300 ft t szeretne adni. Szerintetek abol tudok valamit venni ha nem veszek semmi kaját.

#pénz #Erdély #Súlyosan beteg apa
2022. máj. 9. 14:17
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Milyen más költségeid vannak és hol leszel?

Szerintem legalább duplája kellene, de igazából 200 lej lenne az igazi.

De ez is sokmindentől függ.

Szállás, élelmezés, szórakozás? Ki állja ezeket?

Emlékeket, otthoniaknak ajándékokat tervezel venni?

Magadnak valamit?

Hol leszel elszállásolva?

A túrista látványosságok közelében minden legalább háromszor annyiba kerül, mint a normál piaci ár.

Tehát egy feles kóláért is elkérik az 1,5 literesnek az árát.

60 lej elég arra, hogy mindennap vegyél magadnak valami ropit és vizet/üdítőt.

Elmenni mondjuk valamilyen eseményre (teszem fel kalandparkba vagy szabaduló szobába stb.) csak a belépő lesz legalább 50-60 lej.

Amúgy mi ez a "súlyosan beteg apa" kulcsszó?

2022. máj. 9. 14:38
 2/22 A kérdező kommentje:
Szállás étel szórakozás minden benne van a 15000 ben amit be kell fizetni. Ez csak olyan költőpénz de nekünk nem olyan a helyzetünk hogy ennél többet vigyek de félek hogy mindenkinél több lesz
2022. máj. 9. 14:45
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs több, nincs több. Ha többet vinnél, akkor is lesz tuti olyan, akinél még több van.
2022. máj. 9. 14:55
 4/22 A kérdező kommentje:
1, főleg az agydaganatos apám miatt nincs most több pénz mivel nem dolgozik és csak anyám fizetésből vagyunk el. És nem akarok hálátlan lenni.
2022. máj. 9. 14:59
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy miket akarsz venni.

Egy pizza pluszba 20-30 lej. Egy lángos 10 körül, valami süti 6, egy sör 8.

2022. máj. 9. 15:14
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Fiam hetedik osztályos, 6 napos erdélyi kirándulásra a tanárok napi 25 lei költőpénzt javasolnak, tehát 150 leit, kb 12 000 Ft.

Meleg reggeli-vacsora lesz, ebédre egy szendvics. Erre van ez az összeg kalkulálva, hogy napközben üdítő-ásványvíz, egy fagyi, egy csoki és a kirándulóhelyeken fizetős a wc, pl van ahol 3 lei.

4300 Ft marha kevés pénz, szerintem ott is... mindemellett, ha anyudnak nincs több pénze, akkor nyilván nem tud többet adni.

2022. máj. 9. 15:49
 7/22 A kérdező kommentje:
Meleg ébed is lesz
2022. máj. 9. 16:37
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor azért annyira nem gáz, de én egy napi ezrest minimum adnék a gyereknek üdítőre, fagyira. Mert az alatt vagy fagyit fogsz venni, vagy üdítőt. Ha még ne adj isten vécére is elmennél napközben.
2022. máj. 9. 16:40
 9/22 A kérdező kommentje:
Najó megbeszéltem hogy legyen ötezer. Mivel az első napon semmit se csinálunk ezért akkor nem is fogok költeni mivel este érünk oda és azután még öt nap és akkor mindennapra ezer. Bár gondolom a többieknek mindennapra 2000 lesz de ez van ezt kell szeretni
2022. máj. 9. 17:02
 10/22 A kérdező kommentje:
Jó megdumáltam egy 70 leire szóval
2022. máj. 9. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!