Felmehet az utazási csomag ára miutan kifizettem az utazást egy irodánál ?
Figyelt kérdés
Szóval teszem azt, vettem egy utazást 500.000 forintert, aminek kifizettem az előlegét. Mert ugye a hátralékot később kell. Ha eközben megzuhan a forint akkor kifizettetik velem a keletkezett különbözetet ? Én úgy gondolom ha megveszek egy utazádi csomagot akkor annak már nem kötelezheznek hogy fizesssek többet az árfolyamok változása miatt. Vagy rosszul tudom ?2022. máj. 2. 18:35
1/5 anonim válasza:
Rosszul tudod!
Minden iroda feltünteti, hogy milyen Euró/Ft árfolyamig vállalják azt az árat.
2/5 A kérdező kommentje:
és ezt pontosan hol látom mert eddig nem sikerült megtalálnom ?
2022. máj. 3. 14:48
4/5 A kérdező kommentje:
Értem, de gondolom ez akkor okoz csak komoly problémát ha mondjuk nagyon megzuhan a forint. Kis változások hogy 375 vagy 380 valamennyi az euro ellenében akkor ott nem lesz lényeges árkülönbség.
2022. máj. 3. 17:47
5/5 anonim válasza:
Így van, de biztosan fel van tüntetve, hogy ne legyen ebből vita a későbbiekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!