Ez most valami vicc?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy a return többszőr annyival drágább mint. one-way ? Tehát jobban járok a külön veszem az oda és a vissza utat mint egyben, de mié?2022. máj. 2. 17:22
1/5 anonim válasza:
Soha nem láttam még olyat, hogy a retúr jegy drágább lenne mint a csak egy iranyu
2/5 A kérdező kommentje:
Bp-London 1.8K csak oda
Vissza ugyanezen a napon 4.9k
Ugyanezen a napon az oda-vissza 9.1k
2022. máj. 2. 18:41
3/5 anonim válasza:
Mert arra számítanak, hogy az ember automatikusan megveszi és nem vizsgálódik a jegyek árával kapcsolatban.
4/5 anonim válasza:
Biztos, valami kimarad a történetből, mert ilyen nem lehet, ha egyéb dolgok azonosak. Pl. az egyik kedvezményes, a másik nem.
Régen utaztam, de már ebben az új világban is volt olyan, hogy pl. Budapest-Bécs oda-vissza egy napon a töredékébe került, mint két külön nap. De több városba is volt ilyen. Igaz, amit írok, pont a fordítottja.
Annyi bizonyos, hogy van olyan dolog, amire nem gondolsz, és megvan rá a magyarázat erre a furcsának gondolt árakra.
5/5 BeefEater válasza:
Automata árazás van, az algoritmus megpróbálja belőled a lehető legtöbb pénzt kiszedni. Simán lehet ennél nagyobb furcsaság is. Nekem már volt olyan is, hogy BOS-LHR-VIE út olcsóbb volt, mint csak Heathrowig ugyan azon a járaton, ugyan akkor foglalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!