Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hangszer szállítása esetén...

MartineZZ18 kérdése:

Hangszer szállítása esetén Ukrajnából Magyarországra szükséges hangszer útlevelet csinálni? Ha igen, mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Egy Fender stratocaster elektromos gitárról van szó, ami otthon maradt Ukrajnában, és át szeretném hozni Magyarországra. Hallottam erről a hangszer útlevélről, amiről nem tudom, hogy van-e ilyen vagy sem.

2022. ápr. 23. 23:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagykövetségen érdeklődj.
2022. ápr. 23. 23:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem Ukrajnából Magyarországra nyugodtan hozhatod. Akkor van gond, ha a hangszer fából készült, vagy különleges anyagot tartalmaz(pl. elefántcsont). Esetleg ha nagyon ritka, nagyon értékes hangszerről van szó.
2022. ápr. 24. 08:02
 3/4 A kérdező kommentje:
A gitarban van szintetikus csont is és hársfa is. Lehetséges a szállítása?
2022. ápr. 24. 21:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Bocsi az kimaradt, ez akkor gond ha pl. más földrészre utazol, pl Ausztrália, Amerika stb. De Ukrajnából Magyarországra ez nem hiszem, hogy gond. De nem tudom milyen értékű a hangszer ha gondolod kérdezd meg a vámtól. [link]
2022. ápr. 25. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!