Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Melyik a kedvenc Karib szigeted?

Melyik a kedvenc Karib szigeted?

Figyelt kérdés
Melyiken voltál már és hogy tetszett?

2022. ápr. 18. 18:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%

A francia szigetek, mert az EU részei, magyar számára

ezért egyszerűbb bázisok, olcsóbbak is jó szolgaltatási szinvonal mellett.

2023. márc. 22. 22:33
 12/17 anonim válasza:
100%
Kuba, Bahamák megvolt. Kuba annyiban jobb, hogy némileg kultúráltabb, tehát azért kicsit szabadabban tudsz járkálni mindenfelé, a Bahamák-on azért mondták, hogy ha hajót bérlünk, akkor merre, melyik kis szigetre ne nagyon menjünk.
2023. márc. 23. 09:58
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nemrég voltunk a Dominikai Koztársaságban, jo volt, de nem mennék vissza még egyszer, de talán azért is érzem így, mert elotte Maldívon voltunk, ami egy csoda, és valoszinuleg ugyanezt az érzést vártam, de ossze se lehet hasonlítani a kettot.

Nagyon hosszu volt az ut Dominikára és nagyon nehezen szoktuk meg az idoeltolodást. A karib részen voltunk, a tengeri élovilág nulla, vagyis az egyik hajokirándulás során láttunk és fogtunk tengeri csillagokat, ez minden. Szegénység van mindenhol.

2023. márc. 23. 11:15
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
A Bahamák 700 sziget. Amúgy Andros-ra mennék el.
2023. jún. 1. 09:45
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

EU: Guadaloupe, Martinique, St. Martin

Roatán: világ második legnagyobb korallzátonya

2023. jún. 4. 21:37
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy nem pont így értetted, de nekem Caye Caulker (Belize).

Nem a tipikus belize-i szigetállam, de szigetnek sziget, és a Karib-tengerben is van :)

A Maldív-szigetekhez tényleg nem is hasonlítható, de nem is kell, teljesen mást kínálnak.

Itt imádtam a hippi-hangulatot, a lazaságot, és hogy nem volt tele pl. koreaiakkal, akik még a vízbe is csak ruhában merészkedtek be (mert a Maldív-szigeteken ők voltak többségben, persze mind vízi villában szállt meg, csak tudnám minek...). És nem elhanyagolható az angol nyelv sem, a látnivalókon kívül.

2023. aug. 1. 11:03
 17/17 winR ***** válasza:
Bonaire
2023. szept. 28. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!