Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hova mennétek ezek közül?

Hova mennétek ezek közül?

Figyelt kérdés

10-12 napra mennénk nyáron augusztus első hetétől, 2 felnőtt+1 ovis.

Ami tervben van:

Lisszabon és környéke óceanpart

Barcelona és környéke

Korfu vagy Rodosz

Törökország

Nem igazán tudunk dönteni, ti ezek közül melyiket választanátok? 700e körül max bele kellene férnie repjegy+ szállásnak, nagyjából ezek amúgy kijönnének, azért néztem ezeket. Más ötlet is jöhet esetleg hasonló kaliber.

Jövőhéten megyünk Stockholmba 1 hétre, így nyáron mindenképp jó időjárásos, fürdőzős célpontot akarunk.

2022. ápr. 18. 18:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Én Görögországba mennék, de nem tudom, hogy ezzel a válasszal mennyit segítek neked.
2022. ápr. 18. 19:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Lisszabon és környéke
2022. ápr. 18. 20:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindegyik helyen jártam már többször is.

A legtöbbet Barcelona nyújtja és Lisszabon. Én ezeket javasolnám.

Azután majd jövőre a többit is megnézheted...

2022. ápr. 19. 10:30
 4/9 anonim ***** válasza:
31%
1 hét Stockholmnal mindegyik olcsóbb 😂
2022. ápr. 19. 13:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Lisszabon es kornyeke harom, max ot nap. En imadom, de semmi koze a nyaralashoz.
2022. ápr. 19. 23:12
 6/9 anonim ***** válasza:
94%

Lisszabon és környéke: a víz nem túl meleg, kevés a strand, ahol van, ott hemzsegnek az emberek.

Barcelona és környéke: Barcelonában koszos a víz, de a környékbeli üdülőfalvakban jobb a helyzet, és látnivalók is vannak bőven.

Korfu vagy Rodosz: itt nem jártam, de fürdeni ez is jó lehet, bár nekem a 10-12 nap sok lenne.

Törökország: talán olcsóbb, mint a többi, fürdeni jó lehet, de nyáron (a déli országokhoz hasonlóan) meg lehet pusztulni a melegtől.

Ciprus nem jöhet szóba? Ott vannak hegyek is egy kis hűsölésre, 10-12 nap alatt gyakorlatilag az egész országot be lehet járni egy bérelt autóval (igaz, bal oldali közlekedés van).

2022. ápr. 20. 01:46
 7/9 A kérdező kommentje:
De Ciprus is szóba jöhet :)
2022. ápr. 20. 18:14
 8/9 A kérdező kommentje:
Korfura megyünk végül :)
2022. máj. 26. 22:17
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Remek hír! :)

Két kamujárvány között lehet, hogy én is eljutok majd egyszer. :)

2022. máj. 28. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!