Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Csináltatok már olyat, hogy...

Csináltatok már olyat, hogy suli után felültetek egy buszra és elmentetek egy random városba csak úgy?

Figyelt kérdés

Csináltatok már hasonlót? Valamiért vágyom az ilyenre, kiszellőztetni a fejemet, gondolkozni, sétálni stb. suli után elindulni mondjuk egy másfél órára levő városba, ott lenni egy kicsit és estére hazaérni.

Ahogy ismerem magam, meg is csinálnám, de ti nem félnétek pl attól, hogy másnapra nem tudnátok felkészülni? Házit írni, tanulni...)

szüleitek megengednék?

2022. márc. 28. 15:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
10# Ez kedves történet 😄
2022. márc. 31. 20:30
 12/13 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

jöhetnek még :)

2022. ápr. 1. 20:02
 13/13 anonim ***** válasza:

Oké. Kb. 16 éves voltam, indultam suliba, Budapestről ki, vonattal néhány megálló.

De nem volt kedvem leszállni, úgyhogy végállomásig gondoltam utazni.

Úgy is lett, ám valahol felszálltak a vonatra rendőrök "csakúgy", (80-as évek közepe) én persze jól berezeltem, kérdezték is hogy mit keresek ott de valamivel leszereltem őket (nem emlékszem mit mondtam ijedtemben)

De jó volt, visszafelé is.

2022. ápr. 1. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!