Utaztok mostanában valahova? Ha igen, hova?
Figyelt kérdés
2022. febr. 24. 12:36
2/9 anonim válasza:
A f.szkalap Putyin miatt jegelhetem a Wizz-járat indulásához tervezett moldáv-ukrán utamat, szóval valószínűleg pár nap Isztambul lesz a dologból és majd egy hosszabb út még nem tudom hova később.
3/9 anonim válasza:
Nálunk ez viccesen alakult. Párommal Olaszországba akartunk menni és az egyetlen hétvége, mikor mindketten ráérünk az az április 1-4 között. Örültünk, mint majom a farkának, hát nem harmadikán van a szavazás? Sehogy máshogy nem jönne ki. Szóval végül nem foglaltunk.
Viszont hogy itt legyünk Magyarországon, elmegyünk belföldre Egerbe, mert az a kedvenc városunk. Két éjszakát Egerben a Parkban, aztán hazamegyünk, behúzzuk az ikszet és megyünk vissza Egerszalókra a Shirazba még 3 éjszakára. Ez a mi "édes-wellness bosszúnk" :D
4/9 anonim válasza:
Horvátországba. Rendszeresen járunk barátokhoz.
5/9 anonim válasza:
Hebridakon tobb szigetre. Belfold. A tobbi bizonytalan.
6/9 anonim válasza:
Erdélybe megyek egy hétre (#3, én is pont akkor leszek kint, de nem érdekel, nem fogják még az utazásomat is tönkretenni) és júniusban Isztambul.
7/9 anonim válasza:
Sehova be nem teszem a lábam, amíg ezt a covid cirkuszt folytatják és azért se fogom magam beoltatni, tehetnek egy szívességet a virológusok is.
8/9 anonim válasza:
Igen, az egyik meghatározó nyugat-európai fővárosba, továbbá egy közeli magashegységbe is tervezek utazni, de belföldön is vannak 1-2 napos tervek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!