Mire van szükségem, ha fél évre Angliába kell utaznom munkaügyben?
Figyelt kérdés
A munkaszerződés már fix, biztosított a lakhatás is és a képzés végén haza is jönnék. Covid-19 elleni oltásokkal is rendelkezem. Az útlevelem a héten érkezik. Mire van szükségem? Még mielőtt valaki az internetet ajánlaná, a kérdés feltevésével egyidejűleg magam is a válasz után keresgélek, csak reménykedem, hogy hátha akinek több tapasztalata van a dologgal kapcsolatban esetleg egy kis iránymutatást tudna adni.2022. febr. 14. 14:13
11/20 anonim válasza:
oh ok en nem tudtam hogy mey a vizumigenyles, en meg azelott jottem ki. lehet a kerdezo a csaladegyesitessel akar trukkozni
12/20 anonim válasza:
Kizart, hogy nem tudod. Egy farmer is megirna, ha krymplit kapalnal.
13/20 anonim válasza:
Krumplit kapálni már nem mehet... 12-es. :)
Csak szakképzett munkaerő kaphat munkavízumot.
Vagy ha "global talent" - de ezt nem feltételezem róla... :)
14/20 BeefEater válasza:
Ritkán kérek ilyet...de akik leszavazták a #4 válaszomat...legyenek szívesek itt kijavítani, hogy mindenki (én is) tanulhasson belőle
15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi hasznos tanácsokat!
A vízumról tudom hogy kell, és még nincsen. Amint megérkezik az útlevelem elindítjuk az ezzel kapcaolatos ügyintézést is.
A szálláshoz és a munkához nem kértek semmit. Airbnb-s a szállás ha ez valamit számít.
Még annyi információ esetleg, aminek az adózáshoz lehet köze, hogy jelenleg hallgatói jogviszonnyal rendelkezem és az említett féléves intervallumra passziváltatva leszek.
Mégegyszer köszönöm az építő válaszokat.
2022. febr. 15. 06:42
16/20 anonim válasza:
kerdezo, a munkahelyed kuld ki? vagy te kitalaltad hogy fel evet csak ugy dolgozol itt?
17/20 A kérdező kommentje:
A munkahelyem küld ki. Lassú a levelezésünk, ezért is próbálok érdeklődni, hogy előzetesen mire is lehet szükségem. Nem tiszta még hogy ezt teljesen ők intézik, vagy nekem kell.
2022. febr. 15. 11:11
18/20 anonim válasza:
akkor ok biztos elintezik a vizumot neked
19/20 BeefEater válasza:
Fél évre AirBNB? Próbáld meg megbeszélni velük, hogy béreljenek neked egy lakást. Lehet, hogy nem is kerülne sokkal többe.
20/20 A kérdező kommentje:
Próbáltam köszönöm, de nem tudnak ilyen mértékű támogatást nyújtani sajnos, mivel egy relatíve nem túl nagy cégről beszélünk. De találtam egy jó lakást és fél évre gond nélkül elfogadtak és árban sem olyan, hogy mellette éhen kelljen halnom.
2022. febr. 15. 20:54
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!