Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogyan és mennyiért tudnék...

Hogyan és mennyiért tudnék küldeni németországba néhány újságot anyukámnak?

Figyelt kérdés
Egy fél kilós csomag ára 8000 ft ami nagyon sok,de szeretnék pár magyar újságot kiküldeni anyukámnak aki Düsseldorfba dolgozik és sem magyar társasága sem magyar tévéje vagy egyebe sincsen.
2010. szept. 9. 15:13
 1/4 anonim ***** válasza:

hát sajna a posta nagyon drága, de a futárcégek is. szerintem olcsóbban jönne ki ha neten megpróbálna valahonnan rendelni. magyar tv-re is van megoldás. neten rögzített adásokat lehet nézni.pl az RTL Most-on. én is külföldön lakom és mindig azt nézem, csak be kell regisztrálni és ingyenes (most még) de ha jól tudom a Tv2nek is vannak műsorai amit lehet neten nézni.

de ha ez egyik sem jó megoldás akkor esetleg kereshetnél valakit aki jár ki németbe és elküldhetnéd vele az újságokat.

2010. szept. 9. 15:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Sajna most jártam Düsseldorfba :(

Lehetséges hogy egy hét múlva megy egy ismerősöm busszal Amszterdamba és érinti Düsseldorfot is.

Anyukád ki tud jönni reggel 6-kor Hauptbahnhofhoz a busz pályaudvarra ?

Akkor oda tudná neki adni :)

2010. szept. 9. 15:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Sajna nincs neki net.Majd megkérdezem ki tudna e menni a buszhoz,mert én nem tudom.Köszi a válaszokat!
2010. szept. 10. 17:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, hogy pár újságot, ha beraksz egy nagy borítékba miért lesz ilyen drága? Nekem anyukám nemrég küldött ki Svájcba 3 könyvet egy kis dobozban, és nem volt kétezer forint sem. Mondjuk én meg meg is lepődtem, hogy milyen olcsó, mert ha a könyvesboltból kértem volna a kiküldést több mint 15ezer ft lett volna! Szerintem kérdezd meg mégegyszer, nagy borítékba, belefér 2-3 újság is egyszerre, max feladsz több borítékot.
2010. szept. 10. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!