Mennyire biztonságos kiköltözni az Egyesült Államokba?
Figyelt kérdés
Teljesen egyedül, tengeren túlra?2022. jan. 20. 13:48
1/14 anonim válasza:
Neked?
Semennyire!
Még itthon is veszélyes vagy, ha van internet és kérdéseket tudsz kiírni.
2/14 anonim válasza:
Kérdező! Mennyire biztonságos "Európába" költözni...???
NAgyon nem mindegy, hogy Hollandia vagy Koszovó....
Az USA talán még heterogénebb....
3/14 anonim válasza:
Kezdjük azzal a ténnyel, hogy oda vízum vagy zöldkártya kell. Azt meg nagyon nem könnyű szerezni. Utána jöhetnek olyan finomságok, hogy honnan lesz pár ezer dolláros költözésre és miegymás. Szóval nem úgy nézel ki, mint akit a kiköltözés veszélye fenyeget.
4/14 anonim válasza:
Vannak biztonságos és veszélyes környékek. Ha legálisan akarsz dolgozni, akkor munkavállalói vízum kell, amihez meg munkaszerződés és a bevándorlási hivatal jóváhagyása. Ha turistaként mész ki és úgy akarsz dolgozni az nem legális és több szempontból is rizikós. Ha valamiért lebuknál, akkor azonnal kiutasítanak, ezen kívül teljes egészében a munkáltatódra leszel utalva jogorvoslati lehetőség nélkül. Annyit dolgoztat amennyit akar, annyit fizet amennyit akar.
5/14 D. Brasco válasza:
Napi hogy költözzek ki amerikába úgy,hogy azt sem tudom hány óra van délben kérdés pipa.......
7/14 A kérdező kommentje:
Vicces hogy mennyire tudtok mindent. Attól függetlenül, hogy nem írom le hogy milyen visaval megyek ki, nem azt jelenti hogy csak álmodozom róla és teljesen hülye vagyok. Egyébként AuPairként mennék ki.
2022. jan. 21. 12:19
8/14 anonim válasza:
9: ha Au-Pairként mész, akkor miért nem a fogadó családot kérdezed a közbiztonságról????
Még azt se írtad, hogy konkrétan hová mennél...
9/14 anonim válasza:
Nem tudsz kikoltozni ha AuPairkent mesz. J1 visa kell, amivel egy evig maradhatsz, es meg lehet hosszabitani kovetkezo 12 honapra. Tehat osszesen 2 evig maradhatsz, nem veglegesen. Es J1 visat csakis arra jogosult Au Pairszervezet tud szerezni.
Persze nem tudom mit tervezel. Lehet hogy ESTAval akarsz kimenni de akkor illegalisan fogsz dolgozni.
10/14 A kérdező kommentje:
#11 de már megint te honnan tudod hogy én mit szeretnék a 2 év után csinálni???
2022. jan. 21. 12:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!