Lenne kedved utazni?
Figyelt kérdés
Sajna barátaim elég farsok és nem jönnek velem utazni. Egyedül meg nem az igazi. Nyáron mennék pár helyre, olasz az egyik cél (beszélem a nyelvet szóval nem kell aggódni emiatt) persze másra is vevő vagyok, csak azért ne legyen drága. Aki utazna és hasonló helyzetben van, nyugodtan írjon. Akár többen is, úgy lenne az igazi :D nyárig úgyis összemelegednénk (no homo :D) 19F2022. jan. 11. 10:51
1/3 anonim válasza:
Persze, egy anonim fórumon random posztolókkal szeretek a legjobban együtt utazni.
2/3 A kérdező kommentje:
Ohh szuper! Jó ezt hallani, írj :D
2022. jan. 11. 13:24
3/3 anonim válasza:
Egyedül utazni sokkal jobb. Kicsit drágább a szállások miatt, de ennyi. Így sokkal többet beszélhetsz a helyiekkel, könnyebben jönnek oda hozzád, te is jobban átélheted az utazást. Semmiképpen nem érdemes társakat keresni, ha nincs egy nagyon jó barát, aki pont azt akarja, mint te.
Félni meg mit? Semmi lófxsz nem volt, amikor a sivatagban stoppoltam és nem beszéltem a nyelvet akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!