Repülőre ételt vihetek fel?
Figyelt kérdés
gondoltam csomagolok etelt legalabb leszallast kovetoen tudjak majd ebedelni egyet. fel szabad vinni?2022. jan. 9. 13:26
1/10 anonim válasza:
Folyadékot nem, de pl szendvicset nyugodtan.
2/10 anonim válasza:
Igazából én már vittem szendvicseket, volt, hogy hurka-kolbászt, ételesbe is lehet kaját felvinni.
Nekem eddig csak Debrecenben volt, hogy kidobatták a hajzselém.(120ml) :D
3/10 anonim válasza:
Én mindig viszek pacalt és nagy élvezettel majszolom el a gépen.
4/10 anonim válasza:
Én mindig viszek magammal szendvicset. A repülös kaját nem tudom megenni. A legutóbb spenót volt sárgarépa fasirttal. Hát, kösz. Viszont 8-10 órát nem akarok éhezni. Épp elég, hogy az innivalót meg kell venni. 6 euró egy fél literes ásványvíz, mondjuk Zürichben.
5/10 anonim válasza:
Szoktam kekszet, almát, csokit, néha szendvicset is.
6/10 anonim válasza:
4es ahol van felszolgalt étel meg ha spenót is amit én még az életben nem kaptam repülőn, akkor ott az ital is ingyen van mit kell megvenni..
7/10 anonim válasza:
Egyébként vizet hogy hogy nem lehet felvinni a gépre? :)
8/10 anonim válasza:
7: Lehet :) ha már a biztonsági ellenőrzés után vetted meg a tranzitban.
10/10 anonim válasza:
7 Üres kulacsot átvihetsz az ellenőrzésen, a legtöbb reptéren van a security után ivókút, ahol fel lehet tölteni. Nem szeretek műanyagot vásárolni, ha nem muszáj, szóval én így szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!