Hideg, fagyos, széles időben hülyeség kirándulni menni?
Figyelt kérdés
Megfázás veszélyes? Órákat kint tölteni a hidegben2022. jan. 8. 09:57
1/9 A kérdező kommentje:
*szeles
2022. jan. 8. 09:58
2/9 anonim válasza:
Legjobb, hidegben bacik sincsennek, könnyebb megfázni esős, párás időben. Fel kell öltözni, seregben volt két váltás póló hogy ne izzadt, vizesben legyél egész nap, te is vihetsz.
3/9 anonim válasza:
Soha nincs rossz idő kirándulni, csak rosszul megválasztott ruha van.
4/9 anonim válasza:
Hideg, fagyos idő az nekem sose jelentett gondot, a szél viszont nagyon kellemetlen tud lenni, de ha hegyekbe-erdőbe mentek az sem probléma, a fák és hegyekben a terep felfogják.
6/9 anonim válasza:
Én baromi fázós vagyok, úgyhogy ilyenkor csak a városi séták, utazások jöhetnek szóba, mikor be lehet ülni egy forró teára, kávéra menet közben:D
7/9 anonim válasza:
Mas kerdes, hogy van-e megfelelo ruhazatod, de feloltozni lehet. Viszont ha tul eros a szel, akkor fak koze menni veszelyes, mikor agak tornek, fak dolnek.
8/9 anonim válasza:
Ha házközelben vagy, még nekivetkőzve edzhetsz is. Fontos, hogy nappal legyen! Éjszaka semmi kirándulás ilyenkor, okés?!
9/9 anonim válasza:
Mindenfele idojarasban jarom az erdoket a kutyammal es rendszeresen talalkozom masokkal is tehat nem idojaras fuggo, hogy ki mikor mozdul ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!