Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Láttál, már élőbe felhőkarcoló...

Láttál, már élőbe felhőkarcolót? Ha igen hol?

Figyelt kérdés
Hol látál felhőkarcolót ha tudod a nevét azt is írd le. Én Bécsbe láttam felhőkarcolót de csak távolabról meg a Budapesti Mol tornyot és ti láttatok már felhőkarcolót élőbe?

2021. nov. 24. 22:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Frankfurt, Jakarta.
2021. nov. 25. 10:46
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én mondjuk soha nem tudtam honnantól számít egy épület felhőkarcolónak. Falun egy négyes panek is annak tűnik, New Yorkban meg egy kis épület egy átlag európai fővárosban felhőkarcolónak tűnik.
2021. nov. 25. 11:09
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam kint az USA-ban, tök durva, mekkora épületeik vannak. Magyarországon elképzelhetetelen. New Yorkban voltam fent az Empire State-ben is. Érdekes, hogy ha fent vagy, már nem tűnik olyan magasnak, pedig a 86. emeleten van a kilátó :)
2021. nov. 25. 11:15
 14/18 anonim ***** válasza:
70%

FELHŐKARCOLÓ.....

Tavasszal Bánkúton kirándultunk, amikor láttam, hogy egy nagyon magas fa teteje, éppen karcolta egy felhő alját.

Na, mondom itt a baj, ez meghúzta, lehet betétlapot cserélni.

Hál'Istennek nem lett belőle semmi probléma, nem sérült sem a felhő, sem a fa csúcsa. ;)

2021. nov. 25. 12:14
 15/18 anonim ***** válasza:

A Shardban voltam belul. Nem a legmasabban, de elegge fent. Nem szeretem Londont ( Angliat igen), de igy fentrol lenyugozott a panorama. Egyszer sotetben a fenyekkel is szeretnem latni.

Ot oranal tobbet nem merek egyben repulni egyelore, igy masik kontinens nem jon szoba.

2021. nov. 25. 15:00
 16/18 anonim ***** válasza:
56%
Szentpétervár, Kuala Lumpur, Ho Si Minh-város, Moszkva, Varsó, London, mittomén, felhőkarcolók azért sok városban vannak
2021. nov. 26. 04:03
 17/18 anonim ***** válasza:
A Mol tornyot, ha annak számít, de mintha pár méter hiányozna ahhoz, hogy hivatalosan az legyen. (De nem vagyok benne biztos, hogy jól emlékszem az információra)
2021. nov. 26. 18:12
 18/18 anonim ***** válasza:

Láttam.

Boston

NEW york

Sao paulo

Singapore

Jakarta

2021. nov. 27. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!