Láttál, már élőbe felhőkarcolót? Ha igen hol?
Figyelt kérdés
Hol látál felhőkarcolót ha tudod a nevét azt is írd le. Én Bécsbe láttam felhőkarcolót de csak távolabról meg a Budapesti Mol tornyot és ti láttatok már felhőkarcolót élőbe?2021. nov. 24. 22:35
12/18 anonim válasza:
Én mondjuk soha nem tudtam honnantól számít egy épület felhőkarcolónak. Falun egy négyes panek is annak tűnik, New Yorkban meg egy kis épület egy átlag európai fővárosban felhőkarcolónak tűnik.
13/18 anonim válasza:
Én voltam kint az USA-ban, tök durva, mekkora épületeik vannak. Magyarországon elképzelhetetelen. New Yorkban voltam fent az Empire State-ben is. Érdekes, hogy ha fent vagy, már nem tűnik olyan magasnak, pedig a 86. emeleten van a kilátó :)
14/18 anonim válasza:
FELHŐKARCOLÓ.....
Tavasszal Bánkúton kirándultunk, amikor láttam, hogy egy nagyon magas fa teteje, éppen karcolta egy felhő alját.
Na, mondom itt a baj, ez meghúzta, lehet betétlapot cserélni.
Hál'Istennek nem lett belőle semmi probléma, nem sérült sem a felhő, sem a fa csúcsa. ;)
15/18 anonim válasza:
A Shardban voltam belul. Nem a legmasabban, de elegge fent. Nem szeretem Londont ( Angliat igen), de igy fentrol lenyugozott a panorama. Egyszer sotetben a fenyekkel is szeretnem latni.
Ot oranal tobbet nem merek egyben repulni egyelore, igy masik kontinens nem jon szoba.
16/18 anonim válasza:
Szentpétervár, Kuala Lumpur, Ho Si Minh-város, Moszkva, Varsó, London, mittomén, felhőkarcolók azért sok városban vannak
17/18 anonim válasza:
A Mol tornyot, ha annak számít, de mintha pár méter hiányozna ahhoz, hogy hivatalosan az legyen. (De nem vagyok benne biztos, hogy jól emlékszem az információra)
18/18 anonim válasza:
Láttam.
Boston
NEW york
Sao paulo
Singapore
Jakarta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!