Voltál már úgy egy országban, hogy nem készültél oda? Csak egy váratlan helyzet miatt kerültél oda? Ha igen akkor hova keveredtél, és mi volt az oka?
Figyelt kérdés
Én Kanadában töltöttem el egy napot. Moszkvából mentem Havannába, de a repülőgép elromlott. Így kivitték az utasokat a városba, így kerültem vél etlenül oda. Ez még gyermekkoromban történt, akkor még kellett vizum Kanadába. Nem is értettem az utazás előtt miért kell vizumot kiváltanom ha csak tankolni száll le a repűlőgép.2021. okt. 1. 13:46
1/1 anonim válasza:
Igen, sajnos volt ilyen. Én sem jószántamból kerültem Mexikóba. Guatemalába akartam utazni, de a gépet -szokás szerint- túltöltötték. Mivel egy kedvezményes időszak utolsó napja volt, mindenki megjelent, így nekem már nem jutott hely. Az IBÉRIA (!) légitársaság felajánlotta, hogy elvisz Mexikóba és onnan másnap mehetek az eredeti célországba. Hát így töltöttem egy éjszakát -csomagok nélkül- Mexikóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!