Kanári-szigeteken melyik részen vannak olcsóbb szállások?
Figyelt kérdés
Illetve jár arra fapados repülőjárat?2021. szept. 29. 20:28
1/5 anonim válasza:
most ott ahol a vulkánkitörés van tuti nagyon olcsók a szállások:)
2/5 anonim válasza:
La Palma-t akartam én is ajánlani, bár úgy tudom, jelenleg már a hajóforgalom is megállt (repülőforgalom már jó ideje nincs a hamu miatt).
4/5 anonim válasza:
A ket legnagyobb szigeten tenyleg pocsek szar reszeken van olcso szallas hullareszeg eszaki munkasosztallyal, akik napfenyt otthon nem kapnak es olcsobb odamenni, mint egy otthoni utazas.
Csodalatos es nagyon valtozatos helyek vannak, de a teli jo idon kivul a viz altalaban hideg, vad es ritka a homok. Igen, olyan is van de nem az az olcso. Hacsak nem valami akcio, de pont a nagyon turistas reszek ha nem eszaki vagy, ertelmetlen celpontnak tunnek.
Fuerteventuran van strandolos strand is, nemcsak szorfos, es az olcsobb sziget.
5/5 anonim válasza:
Elég gagyi trógernek érzem a kérdésed. Nem gugliztál sem szállás árakban, sem repjegyekben. Pedig igazán jól állt volna neked mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!