Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mit vigyek egy wellnes hètvègère?

Mit vigyek egy wellnes hètvègère?

Figyelt kérdés
19 vagyok, ès mèg sosem voltam ilyen helyen. Párom találta ki, Egerszalókra megyünk. Várom már, csak nem tudom, hogy mit vigyek magammal. Ti mit vinnètek, vagy szoktatok vinni?
2021. szept. 28. 07:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazt, mint máshova + fürdőruha, strandpapucs, hosszú hajúaknak hajgumi.
2021. szept. 28. 07:46
 2/6 A kérdező kommentje:
ruha elegáns+kènyelmes?
2021. szept. 28. 07:55
 3/6 anonim ***** válasza:
26%

Nem kell túltolni az eleganciát, nem az Anna-bálba mentek. Inkább egy jobb minőségű, mutatós szabadidős viselet a jó mondjuk vacsorához, bár tény, hogy vannak csajok akik ilyenkor mutatják be a legújabb kisestélyijüket, szoktam is mosolyogni rajtuk.

Továbbá a védekezést ne feledjétek.

2021. szept. 28. 08:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Legyen nálad kényelmes ruha, ha például elmentek sétálni. De vacsorához illik normálisan felöltözni. Ami nem azt jelenti, hogy elegánsan. De ne is melegítőben. Farmer, normális felső teljesen jó.
2021. szept. 28. 08:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szállodában se szálltál meg még soha? A hotel színvonalától függ, hogy mások mennyire "elegánsan" fognak öltözni pl. vacsorához. A 100/éjbe kerülő Shirazba nyilván más vendégkör jár, mint a Pöttyös Misimókus Panzióba.

De nem kell túlgondolni, menj olyan normális ruhákban, amikben bulizni is mennél.

2021. szept. 28. 17:53
 6/6 A kérdező kommentje:
az a gond hogy anyum egyedül nevel(t) ès ritkán voltunk nyaralni, akkor se "eliteb" helyen, ezèrt ismeretlen ez a helyzet...
2021. szept. 28. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!