Ötleteket szeretnék, hová lehetne elutazni télen 500. 000 Ft körüli összegből?
Figyelt kérdés
jövőre leszünk a párommal 10 éve együtt és télen ismerkedtünk meg. Azt találtam ki, hogy úgy kellene megünnepelnünk, hogy egy csodás utazásra megyünk el. Az igazi az lenne, ha ez télen történne, amikor az évforduló van, januárban. De azért anyagilag nem állunk úgy, hogy egymilliós egzotikus útra menjünk. Tudtok ajánlani olyan helyet, ahová januárban el lehet menni fél millió ft-ból és érdemes is? Valami nem mindennapi..2010. aug. 31. 19:28
11/16 A kérdező kommentje:
20:15 : Hol szeretnél minket vendégül látni? :)
2010. aug. 31. 23:00
12/16 A kérdező kommentje:
Spanyolország nincs annyira délen, januárban ott mit lehet csinálni, mert fürödni szerintem aligha. Vagy voltál már ott télen?
2010. aug. 31. 23:01
13/16 Fuuton válasza:
Nos, én még ugyan 16 éves vagyok csak, de imádom a telet, nemtudom ti hogy vagytok ezzel, én télen síelni mennék, nem a meleg helyet keresném, menjetek el Csehországba, Karlovy Varyba a Pupp Hotelbe. Nagyon gyönyörű hely (képekből írélve).
14/16 anonim válasza:
Mi Thaiföldön nem utazási irodával voltunk, hanem ismerünk ott több embert is, akik nagyon barátságosak és jó áron tudtak nekünk szállást is ajánlani. Szüleim már voltak többször, megvan a "törzshelyük", ahova mennek. Olcsó, színvonalas és jó helyen is van. Így csak a repjegyet kell fizetni. Szerintem érdemes nézegetni, mert vannak nagyon jól kifogható ajánlatok. Főleg, hogyha így január végén, februárban szeretnétek menni. (Karácsonyi időszak viszont nagyon húzós)
Szívesen küldök infót, hogyha emellett döntötök, nyugodtan írj privit:))
15/16 A kérdező kommentje:
13:24 : Nagyon érdekelne a dolog, de olyan béna vagyok, hol tudok neked privátban küldeni? Hol van meg a címed?
2010. szept. 1. 18:12
16/16 A kérdező kommentje:
13:11 : Köszönöm, én is gondoltam arra, hogy havas helyre menni. Megnézem a neten ezt a helyet is.
2010. szept. 1. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!