Szardíniából vásárolt kagylót repülőn haza lehet vinni?
Figyelt kérdés
Pár napja szuvenír boltban vásároltunk 2 nagyobb kagylót, viszont azt olvastam, hogy itt a reptéren nagyon szigorúan veszik, hogy nem lehet kivinni semmilyen kagylót, korallt, homokot. Lehet ebből baj? (Blokk sajnos már nincs meg, de a kártyás vásárlásról van visszaigazolás.) Túlparázom, vagy ennyire nem kell vele foglalkozni?2021. szept. 7. 17:49
1/3 anonim válasza:
Én vinném a számlát, ha megvan (azt olvasom, hogy valamitek van...)
Nem értem, mi baj lenne belőle. Nyilván a fedélzetre (repülőgép fedélzete) nem viheted fel, de ez rendjén is van, mert a kagyló héja pengeéles, és mint ilyen, vágásra, megsebesítésre alkalmas, fegyverré alakítható dolog, akár fegyverként használható, amit 2001.szeptember 11 óta nagyon szigorúan néznek és véresen komolyan vesznek.
De nem látok rá elvi okot, hogy a csomagtérben ne vihesd el!
2/3 anonim válasza:
Gondolom, egy haloban is van, meg ha megneznek, latnak, hogy ezt nem a parton szedted, nem olyat arulnak. A boltokban legalisan kaphato, nem vedett cucc van. Amugy gyakran teljesen mashonnan szarmazik, ha megnezed, de viheted.
3/3 anonim válasza:
Én elfeledkeztem a tengerparton fotókhoz gyűjtöttekről, és bepakoltam a bőröndbe. Volt néhány a hatizsákomban is. Senki nem szólt miatta. Itthon vettem csak észre.
Nem sok volt, csak 20-30 kisebb méretű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!