Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mennyire számít Dublin drogos...

Millia kérdése:

Mennyire számít Dublin drogos városnak? Milyen a közbiztonság?

Figyelt kérdés

A rosszabb részeken mindenhol dealerek akadnak, vagy hogy kell elképzelni?

Tapasztaltból tudókat kérdezem

Hamarosan emigrálunk oda csalásostul..

2021. aug. 29. 17:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10-es. Gondolom, a Gardaí-ra gondolt...
2021. nov. 2. 17:16
 12/17 anonim válasza:
Nem, szerintem nem :D keress rá "Gino majálisa'-ra, megéri :)
2021. nov. 2. 17:22
 13/17 anonim ***** válasza:
Jajjj, ismerem, csak hírtelen eszembe sem jutott xD amúgy a kérdésre visszatérve... Én pont az NCR-on lakok. Kb gettónak mondanám. A belváros 900m-re van tőlem, de itt mindig hallod a rendőrséget, tűzoltókat, mentőket, mert tele vagyunk junkiek-kal. 2 druglord család is lakik erre, úgyhogy olykor akadnak harcok :D
2021. nov. 2. 17:26
 14/17 anonim válasza:
Gino hatalmas :D Én is kint élek. Igen, sajnos a junkiek problémák, de általában ártalmatlanok. A bűnözés és drogok jelen vannak minden nyugati nagyvárosban (bár Dublin kicsike, de főváros), így itt is. Más a "rend", mint otthon, az biztos, a Gardaí messze elmarad az otthoni rendőrségtől sok tekintetben (másokban meg ezerszer jobbak), de én szeretem az országot. Vannak nemkívánatos környékek, mint mindenhol, én is éltem durva helyeken, de hála az égnek személy szerint velem nem történt soha semmi negatív.
2021. nov. 2. 17:45
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó,

Én is így vagyok vele, nem panasznak szántam. Tökéletesen összefoglaltad.

Bár itt mifelénk azért késeltek már meg valakit szaros €200-ért...

2021. nov. 2. 18:12
 16/17 anonim válasza:
:( megkéselték volna 50-ért is valószínű... kemény.
2021. nov. 2. 21:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Ja, elég rough ez a rész. No de ez van :) És ahogy alakulnak a dolgok, karira újabb lockdown várható :/
2021. nov. 2. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!