Gábor19... kérdése:
Mást is szomorú, sírás hangulat kerülget amikor haza tért nyaralásból?
Figyelt kérdés
Akar hányszor nyaralok valahol, és utolsó nap, meg itthon pár napig olyan depresszió tör rám.2021. aug. 29. 15:35
1/9 anonim válasza:
Hagyd abba a pityergést és készüljél a következőre inkább.
Főleg, hogy manapság fillérekért ki tudsz ugrani akár egy-egy hétvégére egy csomó európai nagyvárosba.
2/9 anonim válasza:
Ez mindig így van, nyilván azért, mert nyaralni jó és nem akarsz visszatérni a megszokott kerékvágásba.
3/9 anonim válasza:
Nem fordult még elő egyszer sem.
4/9 anonim válasza:
nekem csak akkor rossz amikor hazaérünk. általában ausztriában, németországban nyaralunk. és onnan nem nagy öröm megérkezni pestre, ahol a behúgyozott csöves fekszik az utcán, omladozik a vakolat, felszedetlen kutyaszar, bűz és szemét vár rám. mindig kell egy pár nap, hogy visszaszokjam.
5/9 anonim válasza:
Igen. Amúgy ez létező jelenség, nyaralás utáni depressziónak hívják.
Nagyon áterzem most, mert a héten jöttem haza napfényes, meleg helyről, ebbe a ronda, hideg őszbe.
6/9 anonim válasza:
Nyugatról hazatérni sajnos mindig sokk...persze vannak sokkal rosszabb helyek is a világban, de Nyugat-Európához, sőt Skandináviához képest Magyarország egy putri.
7/9 anonim válasza:
Bár amúgy Olaszország pl mégrosszabb, én Szardínián voltam nyaralni és onnan hazatérni a modern pesti reptérre végre először pozitív érzés volt :D
8/9 anonim válasza:
En volt olyan hogy a vissza repulo jegyemet veszni hagytam, kb 80E ft.
9/9 anonim válasza:
Nem. Én indulás előtt szoktam szorongani és szívesen hazajövök akkor is, ha alapvetően jól sikerült a nyaralás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!