Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Vannak itt digitális nomádok?...

Vannak itt digitális nomádok? Hogyan oldjátok meg, hogy olcsón utazzatok, de legyen jövedelmetek? Szeretném én is kipróbálni ezt az életmódot egy ideig.

Figyelt kérdés
2021. aug. 24. 09:47
 1/9 D. Brasco ***** válasza:
72%
Úgy oldják meg,hogy van valamilyen passzív jövedelmük,vagy ha ez nincs akkor út közben dolgoznak pl laptopról stb.......nyilván ehhez olyan jellegű munka szükséges,mert mondjuk egy bolti eladóként se passzív jövedelmed nem lesz,se olyan munkád amit bárhol a világon tudsz csinálni egy laptoppal meg jó nettel.
2021. aug. 24. 09:54
 2/9 anonim válasza:
91%
A munkámhoz kizárólag laptop és net kell, az meg szinte mindenhol van. És úgy tudom a legalacsonyabban tartani az utazási költségeket, hogy elő- vagy utószezonban utazok. :)
2021. aug. 24. 10:25
 3/9 A kérdező kommentje:
Ezek milyen munkák általában?
2021. aug. 24. 10:30
 4/9 anonim ***** válasza:
37%

A digitális nomád élet arrol szól, hogy a digitális technikának hála bárhonnan tudsz dolgozni. Szóval a kerdesnek nijcs ertelme, mert az első a mobilis jövedelem, a második a mobilitás.

Nekem tanácsadócégem van, csak nyugati kliensekkel, a barátnőm digitális tervező. Ezeket barhonnan lehet csinalni. A lakásunk jól kiadható pár hónapokra. Hát igy.

2021. aug. 24. 10:31
 5/9 anonim ***** válasza:
81%

Altalaban magasan specializált, szabadúszó munkák. Ha ennyire nem vagy képben, sajnos nem hiszem hogy te egy versenypiacon megtalálod a helyed.

2021. aug. 24. 10:32
 6/9 A kérdező kommentje:
Én tavaly majdnem egy évet lehúztam SSC-ben, az is olyan jellegű munka, hogy akárhonnan végezhettem volna. De értem, persze. Blogolás, szoftverfejlesztés, videóvágás, targetált reklámok, stb.
2021. aug. 24. 11:12
 7/9 anonim ***** válasza:
84%

Nem eppen sscrol van szó, ahol 9-17 szolga vagy.

Inkább design, szaktanácsadás, oktatás, kutatás, pályázatirás, projektmenedzsment, stb. szabadúszóként. Ezekhez kell némi tapasztalat.

2021. aug. 24. 12:10
 8/9 anonim ***** válasza:
39%
Mondjuk ez magyar keresonek nem vigasz, de berelni egy oceanparti hazat mondjuk Fuerteventuran olcsobb, mint egy angol lakber. Es utana igy tovabb, utikoltseggel sem dragabb, mint ottmaradni.
2021. aug. 24. 14:21
 9/9 A kérdező kommentje:

"Nem eppen sscrol van szó, ahol 9-17 szolga vagy."

Én hatórásban voltam, ahol a valódi munkamennyiség kb. 2-3 órányi volt :D Azt a munkát végezhettem volna akárhonnan. SSC-ben is van home office meg 4 meg 6 órás műszak.

2021. aug. 24. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!