Utasbiztosítást szoktatok kötni?
Mindenképpen érdemes kötni. Én mindig kötöttem, ha külföldre utaztam.
Bármi előfordulhat: baleset, betegség, stb.
Szia!
Nekünk van EÜ kártyánk, és a bankkártyáink mellé utasbiztosítás, ez Európára elég.
A gyerekekre mindig kötök. Idénre nagyon megdrágultak a biztosítások csak az utazás idejére. Azt csináltuk, hogy a bankszámlához lehet kérni magadnak is, és a családtagoknak is elég jó utasbiztosítást, így azt kötöttük. Ezt 1 évre kötöd, de nekünk olcsóbb volt az éves díj/fő, mint az első utunkra kijött 2 heti díj/fő.
Azt tudom, hogy az Ersténél (csak személyesen intézhető) és az OTP-nél van ilyen. Az Ersténél jobbak az árak. A K&H-nak nincs ilyen konstrukciója.
4-es:
AZ EU kartya arra jo, hogy a szerzodott korhazakba visz. Az eletmentes a legkozelebbibe, es az ingyenes.
Tapasztalat #1: sibaleset, fenn a hegyekben. Mentohelikopter viszi a serultet a legkozelbbi korhezba. Felmutatta az EU-s kartyajat. Ja akkor mashova visszuk. Elvittek a legkozelebbi szerzodott korhazba. Majd kialitottak a 600e Ft-os szallitasi csekket, mert ez mar nem elementes volt.
Tapasztalat #2: Bulgaria, autos nyaralas, 2 csalad, 2 auto. 2 utasbiztositas.
Egyik auto megall Szerbiaban, mert vakbelgyanus az egyik anyuka. Azonnali mutet, 1 het Szerbia, 2 kisgyerekkel. Mindent fizetett a biztositas. Meg az elore kifizetett szallast is. Mindezt 10-20 ezerert.
En utasbiztositast MINDIG kotnek, mert toredeke a dija annak, amit bukhatsz ha nincs. Bajok ugyis mindig csak massal tortennek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!