Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Utasbiztosítást szoktatok kötni?

Utasbiztosítást szoktatok kötni?

Figyelt kérdés
nincs EU-s egészségügyi kártyám, szóval lehet hogy kéne

2021. aug. 10. 15:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen érdemes kötni. Én mindig kötöttem, ha külföldre utaztam.

Bármi előfordulhat: baleset, betegség, stb.

2021. aug. 10. 15:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Állandó utasbiztosításom van ami a bankkártyám mellé jár.
2021. aug. 10. 16:22
 3/5 anonim ***** válasza:
EU-n belül nem szoktam.
2021. aug. 10. 22:26
 4/5 aHermann ***** válasza:

Szia!

Nekünk van EÜ kártyánk, és a bankkártyáink mellé utasbiztosítás, ez Európára elég.

A gyerekekre mindig kötök. Idénre nagyon megdrágultak a biztosítások csak az utazás idejére. Azt csináltuk, hogy a bankszámlához lehet kérni magadnak is, és a családtagoknak is elég jó utasbiztosítást, így azt kötöttük. Ezt 1 évre kötöd, de nekünk olcsóbb volt az éves díj/fő, mint az első utunkra kijött 2 heti díj/fő.

Azt tudom, hogy az Ersténél (csak személyesen intézhető) és az OTP-nél van ilyen. Az Ersténél jobbak az árak. A K&H-nak nincs ilyen konstrukciója.

2021. aug. 11. 05:46
 5/5 anonim válasza:

4-es:

AZ EU kartya arra jo, hogy a szerzodott korhazakba visz. Az eletmentes a legkozelebbibe, es az ingyenes.

Tapasztalat #1: sibaleset, fenn a hegyekben. Mentohelikopter viszi a serultet a legkozelbbi korhezba. Felmutatta az EU-s kartyajat. Ja akkor mashova visszuk. Elvittek a legkozelebbi szerzodott korhazba. Majd kialitottak a 600e Ft-os szallitasi csekket, mert ez mar nem elementes volt.

Tapasztalat #2: Bulgaria, autos nyaralas, 2 csalad, 2 auto. 2 utasbiztositas.

Egyik auto megall Szerbiaban, mert vakbelgyanus az egyik anyuka. Azonnali mutet, 1 het Szerbia, 2 kisgyerekkel. Mindent fizetett a biztositas. Meg az elore kifizetett szallast is. Mindezt 10-20 ezerert.

En utasbiztositast MINDIG kotnek, mert toredeke a dija annak, amit bukhatsz ha nincs. Bajok ugyis mindig csak massal tortennek....

2021. aug. 16. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!