Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szerettek nyaralni menni?...

Szerettek nyaralni menni? Vagy inkább otthonülő típusok vagytok?

Figyelt kérdés

2021. aug. 3. 17:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem szeretek, nekem csak macera és pénz kidibás. Inkább motorozok, edzek vagy filmezünk az ágyban. Ezek a dolgok mindig boldoggá tesznek. De hát kinek hogy. 30/f.
2021. aug. 3. 19:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Időjárás, hangulat és program függő is. Van, hogy ki se akarok mozdulni - pl. munka miatt utálok ingázni, a home office sokkal jobban bejön és jobban is haladok vele, ha nem kell miatta kimozdulni.

Ugyanakkor a szabadidőmben a változatos és aktív programokat szeretem. Hosszabb-rövidebb utazásokat belföldön és külföldön is jöhetnek szinte minden mennyiségben. Nagyon sok minden érdekel, szeretek új helyeket felfedezni. Főleg, ha van mit csinálni is. Csak a hasam süttetni a napon nem annyira szeretem hosszú távon (két hétig képtelen volnék csak ezt csinálni), de azért 1-2 napig ez is egész jó program tud lenni. Az esőt, havat kevésbé szeretem, mint a napsütést, és a meleget sem minden mennyiségben, de azért az esős, havas programok közt is találok kedvemre valót. Egy nyári záporban bőrig ázni a legjobb élmények között van.

2021. aug. 11. 17:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Imádok, ha gazdag lennék, akkor egyfolytában úton lennék. :) Kár, hogy sokkal nehezebb megkeresni a pénzt, mint elkölteni, de azért remélem sok helyre eljuthatok még... Utazni a legklasszabb dolog nekem. Belföldön is lehet azért jó helyeket találni, csak mivel nincs autóm, így a tömegközlekedéshez kell igazodnom. De ha el akarok menni valahova, akkor legyőzöm az akadályokat. :)
2021. dec. 2. 21:47
 14/14 anonim ***** válasza:

#13 Az állandó utazáshoz nem kell feltétlenül gazdagnak lenni, csak máshogyan szervezni a dolgokat. Egy csomóan utaznak hátizsákkal, stoppolva, helyben alkalmi munkákat vállalva.

A digitális nomád életmód is egyre népszerűbb. A home office-ban végezhető munkákat akár utazás közben is lehet végezni (persze stabil netről gondoskodni kell, de ma már az is egyre kevésbé probléma).

Persze nem teljesen ugyanolyan élmény nap közben dolgozni és csak munka után élvezni a távoli hely szépségeit. Viszont még mindig jobb élmény lehet nap közben is egy tengerparton vagy egy szálloda teraszán dolgozni, mint a munkahelyen, vagy irodában és munka után jobb élmény lehet a tengerben lubickolni, mint hazafelé ingázni a munkahelyről.

Főleg ha valaki teljesen be tud erre rendezkedni és itthon albérletet, kocsit, egyebet se kell fenntartania, az mindezek költségeit is az utazásba fektetheti.

2021. dec. 2. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!