Ezzel eltudnék helyezkedni a követségen?
Sziasztok. Jövő júniusban fogok végezni a NKE Közigazgatás-szervező alapszakán. Mindig is az USA-ban szerettem volna élni és dolgozni. Szerintetek ezzel a végzettséggel eltudnék helyezkedni a magyar nagykövetségen? Vagy esetleg más hasonló helyen?
Nem igazán tudom hogy hogyan is működik ez a munkavállalás dolog kint, de tudom nem egyszerű egy dolog, ezért is érdeklődöm.
Köszönöm mindenki válaszát!
Szerintem egy nagykövetségen alapvető dolog, hogy az ember ismeri és megfelelően írja le az igekötős igéket.
Nem nagy elvárás, általános iskola 4. osztály.
"Nem igazán tudom hogy hogyan is működik ez a munkavállalás dolog kint, de tudom nem egyszerű egy dolog, ezért is érdeklődöm."
Akkor mondjuk kezdhetnél egy mezei google kereséssel pár kulcsszóra.
Most ugye csak viccelsz, hogy elvégeztél egy ilyen szakot, és annyit sem tudsz, hogy csak a Külügyön keresztül lehet követségre kijutni.
Jelentkezz a külügybe, aztán ha szerencséd van 2-3 év seggnyalás és 180 ezres fizu után (karácsonyi ajándék 10 kg krumpli, ahogy azt láthattuk) kiküldenek, na de nem ám Amerikába... Dél-Kelet-Ázsiába: Thaiföld, Vietnám etc. Ha ott lehúztál 4-5 évet és még jobban benyaltál, akkor talán elkezdhetsz reménykedni, hogy hátha... Gondolhatod, hogy Amerikába nem a pályakezdőket BA-sekeket küldik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!