Hol lehet olyan hálózsákot venni, ami meleg? Te hol vetted?
Figyelt kérdés
2021. júl. 13. 15:50
1/12 anonim válasza:
Én Decathlonban vettem a téli és a nyári hálózsákom is, mindkettő Quechua márkás és mindkettő jól bevált.
2/12 anonim válasza:
Decathlon
van mindenféle éghajlathoz/hőmérséklethez való-
3/12 anonim válasza:
Milyen időjárásban meleg? Nem mindegy h telen mínuszban, v nyári satrazaskor...
4/12 A kérdező kommentje:
Nagyon fázós vagyok, ilyenkor (nyár közepén) is gyakran hordok sapkát és sálat.
Úgyhogy szerintem nyugodtan jöhet a mínuszban használható is.
2021. júl. 13. 18:15
5/12 anonim válasza:
Nezd meg a decathlon kínálatát. Sokfele van. Vegyél olyat ami mínusz 15 fokig jó. 😂
6/12 anonim válasza:
Nem az a lényeg hogy hol veszed, hanem hogy milyet veszel. Mindegyiknek meg van adva, hogy milyen hőmérsékletig jó.
Ezzel mondjuk simán eleszel télen is:
7/12 A kérdező kommentje:
#6. Köszi!
2021. júl. 13. 20:19
8/12 anonim válasza:
Az fontos, hogy milyen sátorban fogsz aludni. Nyáron voltam nagy katonaiban, nem volt bevarrva az alja, én fáztam rendesen a 0-ás zsákkal több réteg ruhában. Most viszont egy rendes kicsi fülkés sátorban 5-en aludtunk, én egy talán 15 fokig jó zsákban, és még melegem is volt. Szóval ruhával sapkával és kesztyűvel készülj, az hasznos lesz. Illetve a sátortól is függ. Inkább lődd túl és nem húzod teljesen magadra.
9/12 anonim válasza:
Nekem egy Vango Planet 50-em van, nagyon hidegben nem próbáltam, de 10-15 fok körül már aludtam benne, komfortos és jól tartja a meleget. Jó minőségű, ajánlom a márkát.
10/12 A kérdező kommentje:
#8. Köszi, nagyon hasznos. Akkor milyen sátrat érdemes beszereznem? 1 személynek. Vagy jobb lenne 2 személyes, akkor is, ha egyedül megyek?
Sapka, sál mindig van nálam és igen, inkább több ruhát viszek, mint kevesebbet.
Írj még, ha lehet, hogy milyen sátrat ajánlasz nekem (fent leírtak figyelembevételével)?
#9. Köszi szépen.
2021. júl. 14. 12:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!