Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szeged-Nyíregyháza vonat...

Szeged-Nyíregyháza vonat átszállás?

Figyelt kérdés

Még nem igazán utaztam vonattal, maximum nagyon kicsiként de most muszáj lesz. Szegedről szeretnék utazni Nyíregyházára és Cegléden át kell szállnom. Elvileg 10 percem lenne erre. De viszont félek hogy nem fogok eltalalni egyik peronról a másikra időben, valaki megtette már ezt a távot és tudna segíteni? És a jegyet Szegedtől Nyíregyházáig meg tudom venni? És ha lekésem Cegléden a vonatot akkor a későbbire is jó lesz az a jegy?

Eléggé bevagyok parázva, de előre is köszönöm a segítségeket.

2021. jún. 26. 23:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Az Elvira jelzi a vágányszámot is, szóval nem értem a problémát. Általában a szegedi és debreceni vonalat ugyanannak a peronnak a két oldalára szokták állítani.

Amúgy van egy aluljáró az egész állomás alatt, 10 perc alatt ötször keresztbefuthatod az összes sínt. Természetesen kijelzők is vannak.

2021. jún. 27. 02:50
 2/3 anonim ***** válasza:
A jegyet Szegeden meg tudod venni,oda-vissza útra is.
2021. jún. 27. 10:01
 3/3 anonim ***** válasza:

A jegyet vedd meg egyben, felesleges külön szakaszokra megvenni.

Átszállás: egyreszt a tervezett vágányszámot tudja a menetrendi kereső is. Ettől eltérhetnek, ilyenkor kell figyelni a kijelzőket és a hangosbemondót. Cegléd állomás nem egy bonyolult jószág, meg fogod oldani. Főleg úgy, hogy igyekeznek közös peron mellé jàratni ezeket a vonatokat.

Ha netán lekésnéd a vonatodat, semmi para, kb 45 perc múlva jön a következő úgyis. Addig remek restiben várhatsz.

2021. jún. 27. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!