Merjek még egyszer ugyanahhoz az oszkáros soförhöz helyet foglalni ha dühítette h nem szólaltam meg egész úton és a következő úton sem fogok megszólalni?
Figyelt kérdés
2021. jún. 26. 16:51
1/4 anonim válasza:
Hogy érted, hogy dühítette? Mit csinált? Ha nem volt szimpatikus, nem kell többet utaznod vele, válassz mást.
Én sem szeretek beszélgetni útközben amúgy. Kisbuszos cégeket szoktam választani, ahol többen vagyunk, és mindenki csöndben elvan magában. Nem foglaltam még olyan sofőrnél, akinél csak 1 utasnak van hely van a kocsiban, mert akkor elkerülhetetlen lenne, hogy szóba elegyedjünk.
2/4 anonim válasza:
Persze, max visszautsit. SZerintem jobban orulne, ha valaki be tud szallni a koltsegekbe, meg ha nema is. MAr nem emlekszem, hogy helyfoglalaskor lehet-e uzenetet irni, ha igen, irnek valami rovidet, hogy "Hello, remelem nem voltam tul kellemetlen utastars a multkor a szotlansagom miatt, szivesen utaznek Veled ujbol, ha megengeded.".
3/4 anonim válasza:
Rakj be fülest, aztán akkor nem kínos a szituáció
4/4 anonim válasza:
Nem is ertem, fizetek es meg en szorakoztassam a sofort???? Na ezert soha nem emgyek telekocsival. Nem szeretek idegenekkel jopofizni, eroltetett beszelgetest folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!