Nem tudtok olyan oldalt, ahol lehet találni wizzairre is felvihető hátizsákot?
nem tudom mi az a nagyon speciális valami, amit manapság egy 2000 Ft-os aldis, vagy aliexpresses hátizsák nem tud.
De komolyan.
Egy hátizsák az hátizsák. Bármilyen hátizsák megfelelő, nem véletlenül használják a hátizsák szót, ugyanis tök mindegy melyik standard hátizsákot veszed meg. Vagy nem láttál még hátizsákot? Ez egy hátizsák: [link]
De van sokféle színű hátizsák.
Ember, ennyi hátizsákot.
Rendben de mennyire veszik komolyan a restrukciókat?
Mármint értem, hogy 40x30x20cm-esnek kell lennie, de ez ugye azért van, hogy beférjen a szék alá, ezért gondolom, ha 1-2cm-el túl lóg az oda fog még férni.
Valaki le fogja ezt mérni vagy vihetek pl. 45x35x20 cm-es hátizsákot?
Mérni nekem sosem mérték. Viszont ez a mérő dolog, lásd itt: [link] és már láttam, hogy bele rakták emberek táskáját, mint háti, mint kézi, mivel már szemmel láthatóan is nagyobb volt a megengedett méreteknél.
Egyébként nagyon sok hátizsák megfelelő erre a célra, hiszen először volt a hátizsák, így nem véletlen döntöttek úgy, hogy pont az általad leírt méretek a megfelelőek. Úgy értem nem véletlen lett ez a méret, hanem azért, mert a legtöbb hátizsák ilyen méretű, amit vásárolni lehet.
A maximális méretet vedd nagyon komolyan. Ha túlléped, rendkívül drága mulatság lesz.
Egyébként túltolod ezt a hátizsák dolgot, lényegében egy közönséges kis hátizsák épp ez a méret. De próbáld ki egy karton dobozzal.
Még egy tanács: akár egy hétre is el lehet menni egy kis hátizsákkal. Dobj ki mindne fölösleges kacatot, és menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!