Balti államokat (kiváltképp Lettországot, esetleg Litvániát) ismerők - ez mennyire igaz? Idézet lent.
"Eastern European and "Slavik" women have the highest rate of divorce in the world next to people from Spain!
So while yes; they're attractive, be cautions and don't let looks take you for a fool. It's very easy to cast aside ration and critical thinking skills when a pretty woman talks to you."
Magyar (kárpátaljai, partiumi, vajdasági, illetve anyaországi) és lengyel lányokhoz hasonlítva tényleg nem lehet rájuk, a többségi lettekre, litvánokra (mint tartós kapcsolatra) számítani? :(
:)) Hiába is ordibálsz, mint egy idegroncstelep, látja itt rólad kivétel nélkül mindenki, és te magad is nagyon jól tudod, hogy te nem azért adsz igazat kettesnek, mert a félreértése, vagy félreolvasása akármikor is igaz lett volna, te jó magyar szokás szerint nem vagy képes higgadtan megvitatni egy témát. Csupán kötekedni akarnál. :))
De akkor a kedves rettentően átlátszóan trollkodónak - ismét:
"Ha te ilyeneket keresel."
.
.
.
"Mert ő valamit rettentően összekevert!
Ha elfogadjátok az ő félreértését, akkor az azt mutatja, hogy a hazugságot teszitek magatokévá!
Ezt pedig soha senki sem akarja.
Senki nem keresett holmi infót róluk ketteske, ez kapitális tévedés.
>>>> Mások írták különböző fórumokon, én csupán ráakadtam <<<< és ha igaz elszörnyülködtem.
HA igaz."
Ezért remélem, díjaznám is, hogy ha hármasnak igaza van, azaz hogy ez nem így van ahogy kijelentették a fórumokon, hülyeség, ahogy meg is jegyezte róluk, akkor az szuper.
De most már térjünk vissza a kiírásra, trollkodásokra nem reagálok - senkinek nem ment el a józan esze, hogy holmi infantilis tini provokátorokkal leálljon vitatkozni a semmiről. :)
Sajat kis keleti blokkodat nem ismered, es az Amerikaiaknak kene tudniuk, hogy Budapest nem Torokorszagban van?!
Lett es litvan mint szlav nepek, ez durva, haver.
Továbbra sem szerepelt egyik szó sem az angol nyelvű leírásban. Szlávoknak titulálni a baltiakat pedig kifejezetten sértő nekik.
A 2-es válasz 83%-on áll négy pozitív értékeléssel, úgyhogy de, neki van igaza :) :) Látod, nem csak én mondom, hanem mások is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!