Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » 18 literes táska mennyire...

18 literes táska mennyire elég egy heti backpacking utazáshoz? Nem tudom ez alapján bemérni, paramétereket nem ír

Figyelt kérdés
Nem fizetnék a repülőn feladott poggyászt.
2021. máj. 27. 19:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
41%
Hát akkor döntsd el, hogy fillérbaszó leszel és egy váltás ruhában csóróskodsz végig egy hetet, vagy kiköhögöd a 10kg-s feladott poggyász pár tíz eurós díját.
2021. máj. 28. 02:41
 12/18 A kérdező kommentje:

Akkor maradok a fillérbaszásnál!

Lehet sokkot kapnál, ha megtudnád, hogy csakis olcsó-a legolcsóbb hosztelekben fogok megszállni és nem a Hilton hotelben. Van, aki örül, hogy ennyit is sikerült megtakarítania.

2021. máj. 28. 09:34
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nekem ilyen van, én megoldanám, bár eddig a legtöbb 5-6 nap volt, amire mentem. Ez még pont befér a ryanair korlátba, viszont alapvetően nem a legjobb erre a célra, mert a laptoptartó rész miatt szűkösebb benne a hely. Ha teheted szerezz be olyat, ami pont erre a célra optimális.

2021. máj. 28. 12:59
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi bármilyen nyaralásra elmegyünk egy ilyen kis hátizsákkal. Egyhetesre is simán. Pólók kellenek, strandpapucs és laptop.
2021. máj. 28. 13:04
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, vegyél magadnak valammi nagyzsebes (sokzsebes) széldzsekit, annak a zsebeibe egy csomó cuccot bele tudsz pakolni, és nem számít bele a csomagméret-limitbe. :)))
2021. máj. 28. 13:06
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos tippeket :D
2021. máj. 28. 13:21
 17/18 anonim ***** válasza:

Itt egy tuti verzió... :)))

[link]

2021. máj. 28. 13:23
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha melegebb éghajlatú helyre megyek, akkor én simán beleférek egy kis kézipoggyászba egy hétre. Pólót sem kell minden napra vinni, viszek 3-4et aztán este kimosom és reggelre megszárad, van egy picire összehajtható microfiber törölközőm (bár azt adnak a legtöbb helyen), egy szintén picire összehajtható esőkabátom, egy db. váltónadrág is pont elég, 1 pulcsi és a zokni, fehérnemű, fürdőruha, papucs se foglal sok helyet. Hidegebb időben a pulcsi + esőkabát kombó untig elég, az utóbbi benn tartja a meleget. Ezen kívül töltő, powerbank, 100 ml-s tusfürdő/sampon (a legtöbb szálláson azt is adnak, ha meg nem akkor 1-2 euróért megveszem helyben), fogkefe, fogkrém, pénztárca, telefon és kész, más nem kell.

Deuter Vista Skip hátizsákom van, meglepően sok minden belefér, pedig csak 42 x 24 x 17 cm és 14 liter.

2021. máj. 28. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!