Utazás görögbe "állami szerv által kiállított igazolással"!?
Mi magyarok nem görögbe utazunk, ezt csak a magyar paraszt mondja.
Egyébként a valódi gond a belépéssel az, hogy angol nyelvű igazolásra lesz szükséged, amit természetesen jelenleg nem csinál a magyar állam.
Mindezt úgy, hogy 1 hónap sincs az idegenforgalmi főszezon kezdetéig.
Most tenmagad is levonhatod a következtetést, mire alkalmas a mai magyar kormány...
Bárhol le lehet tölteni ilyen igazolásmintát....
Pl itt is említik:
A drive-os linkre kattints!
Megfogod az oltási igazolásodat/nem a kártyát/, és hivatalos fordító irodában lefordíttatod.
Vagy vársz jun. közepéig, hogy mit döntenek az egységes eu igazolványról.
Köszi a válaszokat!
Egy hiteles fordításra én is gondoltam, de ez is a bajom vele: hogy én gondoltam rá és sehol nem olvasom se konzuli oldalon, vagy más ember tapasztalata alapján, hogy működik-e a gyakorlatban vagy sem, úgy meg elég lutri.
No megyek is vissza kapálni, mert szédülök már 5p internet használat után, akkora paraszt vagyok.
Nézd ezek a görögbe/németbe/osztrákba meg társai olyan szintű nyelvi igénytelenségről árulkodnak,hogy az borzasztó.Ezt már csak a horváthba ,igen így "th"-val überelni maximum.
Egyebkent meg még mindig a teszt a biztos,azzal nem fognak kötekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!