Mivel szeretsz legjobban utazni?
vonattal
busszal
hajóval
repülővel
Nyilván attól függ, mi az úti célom.
Ha mondjuk csak busz jár a tervezett hazai gyalogtúrám kiindulópontjára, akkor busszal megyek oda, bár nyilván igyekszem minél hosszabb szakaszon vonattal menni, hiszen tágabb a tér, van mosdó, kényelmesebb.
Ha rövid rokon- vagy városlátogatásra megyek Európában, fontos az idő, így repülök.
De van, hogy pont a tájat akarom pár napig élvezni, akkor akár elrepülök egyik irányban, vissza pedig vonatozok és megállok pár érdekesebb helyen.
A hajó is nézelődésre jó, mondjuk eddig rövidebb sétahajózáson és kompátkelésen kívül nem használtam.
Az itt felmerült autó pedig rövidebb utakra, csillagtúrákra jó eszköz, de nem szeretem a pihenésem nagy részét vezetéssel tölteni és a tájat sem nagyon lehet nézni.
Vonat, ha kisebb távokról van szó. Imádom.
Hosszabb távokra repülő. Azt is szeretem.
A hajózást viszont nem bírom. Egyszerűen a nyílt vízen rosszul vagyok. Új-Zéland két nagy szigete között pl hajóval mentem át, borzalmas volt, a nyiltabb vízen majdnem hánytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!