Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mivel szeretsz legjobban utazni?

Mivel szeretsz legjobban utazni?

Figyelt kérdés

vonattal

busszal

hajóval

repülővel

2021. máj. 8. 03:52
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Autóval.
2021. máj. 8. 06:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván attól függ, mi az úti célom.

Ha mondjuk csak busz jár a tervezett hazai gyalogtúrám kiindulópontjára, akkor busszal megyek oda, bár nyilván igyekszem minél hosszabb szakaszon vonattal menni, hiszen tágabb a tér, van mosdó, kényelmesebb.

Ha rövid rokon- vagy városlátogatásra megyek Európában, fontos az idő, így repülök.

De van, hogy pont a tájat akarom pár napig élvezni, akkor akár elrepülök egyik irányban, vissza pedig vonatozok és megállok pár érdekesebb helyen.

A hajó is nézelődésre jó, mondjuk eddig rövidebb sétahajózáson és kompátkelésen kívül nem használtam.

Az itt felmerült autó pedig rövidebb utakra, csillagtúrákra jó eszköz, de nem szeretem a pihenésem nagy részét vezetéssel tölteni és a tájat sem nagyon lehet nézni.

2021. máj. 8. 07:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hosszabb távra inkább vonat mint busz.Azon fel lehet állni kinyújtózni.A hajó kevés helyen érhető el a környeken.Repülővel Európan kívűlre mert mással vége láthatatlan
2021. máj. 8. 08:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyértelműen vonat! Én imádok vonatozni :D
2021. máj. 8. 11:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Covid elott repulovel. Igy nem ugyanaz. Ha majd ujra utazunk, lakokocsival szeretnenk Europaban. Egyelore.
2021. máj. 8. 12:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Vonat, ha kisebb távokról van szó. Imádom.

Hosszabb távokra repülő. Azt is szeretem.

A hajózást viszont nem bírom. Egyszerűen a nyílt vízen rosszul vagyok. Új-Zéland két nagy szigete között pl hajóval mentem át, borzalmas volt, a nyiltabb vízen majdnem hánytam.

2021. máj. 8. 20:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagy álmom lakókocsival utazgatni Európában!
2021. máj. 10. 15:48
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Autóval, de csak mert szeretek vezetni
2021. máj. 12. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!