Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mennyi pénzzel induljak el...

Dominikgargiula kérdése:

Mennyi pénzzel induljak el Kaliforniába utazni? Többi lent!

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tervezek kimenni Amerikába azon belül Kalifornia-Los Angeles. 1 hétre szeretnék menni 2 személy lenne és az lenne a kérdésem hogy 10-15 ezer euróból ez az 1 hetes kiruccanás kifutná? Mert ugye na kell autót bérelni szálloda stb...
2021. ápr. 23. 20:31
 1/9 anonim ***** válasza:
19%

több kell..sosem tudhatod milyen nyűgös bevándorlásiba futsz bele, mit talál ki.Vagy karantén, vagy hazaküld..meg még néhány finomság. Még akkor is érhet meglepetés, ha kiválóan beszéled az amerikai angolt, annak több szlengjét, a legudvariasabb embr vagy, mégis valamibe belefutsz.

Most rádilyesztettem, de szerencsére nem így van..

Jó utat, járj szerencsével, boldog egy hetet.

2021. ápr. 23. 20:43
 2/9 anonim ***** válasza:
42%

húúúú...bocsánat...az ijesztő jével lenne, nem ellipszilonnal..

Bocs.

2021. ápr. 23. 20:47
 3/9 anonim ***** válasza:
63%
Sok
2021. ápr. 23. 21:41
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
Omg. Szép kis kiruccanás, irigykedek 🙂
2021. ápr. 23. 23:29
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
Akinek valóban van 4-5 milliója 2 fő egy heti útjára, az tisztában van azzal, hogy ez elég és nem a gyakikérdésekre jön fogalmatlanul kérdezni róla:D
2021. ápr. 23. 23:50
 6/9 anonim ***** válasza:
93%

Egy hétre a nyugati partra utazni elég értelmetlen dolog. 2 teljes napot elvesz az oda- és a visszaút, legalább egyet a jetlag, maradt négy napod autókázni egy 4.5 Magyarországnyi államban.

Minimum 2 hét, de az is csak akkor, ha belföldön is repültök. A fent vázolt össze nyilván röhejesen sok, 2 főre 2 hét 4k ajró magasságában megáll, hacsak nem akartok helikopterrel menni az Alcatrazhoz meg elkaszinózni fejeként 5 ezret Vegasban.

2021. ápr. 24. 07:46
 7/9 D. Brasco ***** válasza:
65%

Napi bohóc kerdes az usával kapcsolatban pipa......

Eleve 1 hétre elmenni a nyugati partra,mar itt hangosan röhögtem....

2021. ápr. 24. 08:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Ahogyan írták!

1 hétre csak azok mennek az USA-ba akiknek megér ennyit egy-két szelfi a fészbókon.

Amúgy nem sokra mentek majd ott az EURO-val.

2021. ápr. 24. 11:52
 9/9 BeefEater ***** válasza:

Én tavaly voltam Californiában 2 hetet. Ha engem kérdezel akkor a keleti part jobb (kivéve, ha egész nap túrázni akarsz, a nyugati oldal földrajza szerintem sokkal jobb erre).

A repülőjegyedet nem számolom most. Amire biztosan költeni fogsz:

Kell szállás, ha normálisat akarsz az legalább $150 per éjszaka két főre, de számolj inkább $200 -zal és akkor még nem is LA-ról beszélek.

Mindenképpen kell autót bérelni, ez megint sok mindentől függ, de olyan $70 körül naponta megoldható. Itt ne azt nézd, hogy mit írnak ki az autóbérlős weboldalak mert azok szinte sosem tartalmazzák az adókat és az ilyen-olyan díjakat.

Kaja: valószínű főzni nem fogtok tudni a szállásotokon. Így igénytől és étvágytól függően napi $20 - $100 per fő.

Utána még jönnek az úthasználati díjak, üzemanyag, belépőjegyek, stb.

Egy hét 10000 EUR-ból kihozható, talán még repülőjeggyel együtt is, de úgy már nagyon szűk lehet a keret ha élvezni is akarod és nem csak spórolni. Arról nem is beszélve, hogyha nem vagy ehhez hozzászokva az első 2-4 napot nagyon nem fogod élvezni a jetlag miatt. Már csak emiatt is érdemesebb lehet a keleti part.

2021. ápr. 26. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!