Melyik legszebb hely, a világon ahol életedben voltál?
Figyelt kérdés
Ami híresebb, tehát tudjuk, hol van, ne ilyen kis kösséeket írjatok, léyszíves, hanem nayobb orszáokat, városokat, és miért olyan szép szerinted, amit mindenképpen kell látnia az embernek, annyira szép.
Nekem a legszebb volt Egyiptomban a sivatagban, és óriási vhiar volt, azt mondták, hog ott vagy tíz évenem esett eső.
2010. aug. 21. 08:18
21/28 anonim válasza:
Egyiptom, Hurgahada (Makadi-öböl), csodálatos tengeri korall-világ
24/28 lilaogre válasza:
Málta 3 szigetből áll: Málta a legnagyobb, Gozo, és a legkisebb Comino. Comino-n található a Blue Lagoon, ahol olyan kristály tiszta a víz, amilyet még se előtte, se azóta nem láttam. Oda menj el, azzal nem hibázol.
25/28 anonim válasza:
Kimegyek az erkélyre, a lábam alatt a Csendes-Óceán öble, jobbra egy erdő... Vancouver, Beach Avenue.
26/28 anonim válasza:
Püspökszentlászló.
Sokan azt sem tudják merre van, bezzeg hurghadát tudják.. :(
annyi gyönyörű hely van Itthon is, majd ha már úgy érzem, mindent láttam Magyarországon, elmegyek külföldre is :)
27/28 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a Körösök Völgyét. (Fekete-Körös, Fehér-Körös, Sebes-Körös, Kettős-Körös stb.)
28/28 anonim válasza:
Nem voltam de new york
Amugy budapest. És ahol élek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!