Autóval eljuthatok Dél Afrikába Magyarországrol? Vagy ne is probaljam? Isztambulon keresztül.
Figyelt kérdés
2021. ápr. 8. 11:41
11/25 anonim válasza:
Dehogynem kell más is. Pl. vízum. Mekkora összeget szánsz erre, és milyen autóval, autókkal?
12/25 anonim válasza:
Ajánlom a Long Way Down c sorozatot.
13/25 anonim válasza:
Ezt amúgy átszámoltad mennyibe fájna?
- benzin
- autószerviz (ilyen úton sajnos kalkulálni kell)
- szállás (autóban aludnál?)
- papírok, illetékek, útdíjak
- étel,ital (mondjuk otthon ülve is ennél-innál)
- sokan elfelejtik a visszautat bekalkulálni
14/25 anonim válasza:
Az is romantikus az egészben, hogy sokan azt hiszik, ha vezettek 500km-t Kelet-Romániában, akkor Afrika már sima, aztán első taposóaknára rágurulnak, a kocsi roncsait meg elmossa a felhőszakadás, mert azt persze nem nézte meg, hogy mikor van esős évszak.
15/25 anonim válasza:
Nekem tetszik a kalandvagyad:D
Ilyenekben en is benne lennek, szerelmese vagyok Afrikanak, de tenyleg vannak olyan reszei amiket talan jobb kihagyni, de azt is csak az emberek miatt.
16/25 anonim válasza:
Meg a BBC jo fej musorvezetoi, katonai segitseggel megtamogatva is nehany polgarhaboruval es terrorista miliciaval ezelott indultak neki ilyesminek.
17/25 A kérdező kommentje:
Azsia nem akkora kihívás mint Afrika. Azsiaban voltam már, csak nem autoval. Vízum persze alap dolog. Pénzem pedig erre a célra van, igaz hogy az összes spórolt, de nekem ez a kaland minden pénzt meger. 2 hónapot toltenek Fokvarosban majd indulnék vissza. Az autó egy 3 éves Fiat Punto.
2021. ápr. 9. 06:27
18/25 D. Brasco válasza:
Pistike,te milyen gyógyszerre milyen piát iszol,amitől ilyen kalandvágyaid lesznek,hogy egy puntóval vegigmész afrikán?!?Esetleg szívsz is valamit?
19/25 anonim válasza:
Aha Fiat Puntoval fogsz menni. Jól van. Én valami feslő kategóriás terepjáróra gondoltam (nem SUV!).
20/25 anonim válasza:
Megfelelő kategóriás páncélozás nélküli, nem négykerék-meghajtású járművel nekimenni Dél-Szudánnak nagyjából annyira jó ötlet, mint Kabulban bikiniben bringázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!