Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Autóval eljuthatok Dél Afrikáb...

Autóval eljuthatok Dél Afrikába Magyarországrol? Vagy ne is probaljam? Isztambulon keresztül.

Figyelt kérdés
2021. ápr. 8. 11:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
88%
Dehogynem kell más is. Pl. vízum. Mekkora összeget szánsz erre, és milyen autóval, autókkal?
2021. ápr. 8. 17:04
 12/25 anonim ***** válasza:
66%
Ajánlom a Long Way Down c sorozatot.
2021. ápr. 8. 19:58
 13/25 anonim ***** válasza:
85%

Ezt amúgy átszámoltad mennyibe fájna?

- benzin

- autószerviz (ilyen úton sajnos kalkulálni kell)

- szállás (autóban aludnál?)

- papírok, illetékek, útdíjak

- étel,ital (mondjuk otthon ülve is ennél-innál)

- sokan elfelejtik a visszautat bekalkulálni

2021. ápr. 8. 20:04
 14/25 anonim ***** válasza:
88%
Az is romantikus az egészben, hogy sokan azt hiszik, ha vezettek 500km-t Kelet-Romániában, akkor Afrika már sima, aztán első taposóaknára rágurulnak, a kocsi roncsait meg elmossa a felhőszakadás, mert azt persze nem nézte meg, hogy mikor van esős évszak.
2021. ápr. 8. 20:38
 15/25 anonim válasza:
72%

Nekem tetszik a kalandvagyad:D

Ilyenekben en is benne lennek, szerelmese vagyok Afrikanak, de tenyleg vannak olyan reszei amiket talan jobb kihagyni, de azt is csak az emberek miatt.

2021. ápr. 8. 23:09
 16/25 anonim ***** válasza:
66%
Meg a BBC jo fej musorvezetoi, katonai segitseggel megtamogatva is nehany polgarhaboruval es terrorista miliciaval ezelott indultak neki ilyesminek.
2021. ápr. 9. 02:48
 17/25 A kérdező kommentje:
Azsia nem akkora kihívás mint Afrika. Azsiaban voltam már, csak nem autoval. Vízum persze alap dolog. Pénzem pedig erre a célra van, igaz hogy az összes spórolt, de nekem ez a kaland minden pénzt meger. 2 hónapot toltenek Fokvarosban majd indulnék vissza. Az autó egy 3 éves Fiat Punto.
2021. ápr. 9. 06:27
 18/25 D. Brasco ***** válasza:
28%
Pistike,te milyen gyógyszerre milyen piát iszol,amitől ilyen kalandvágyaid lesznek,hogy egy puntóval vegigmész afrikán?!?Esetleg szívsz is valamit?
2021. ápr. 9. 06:35
 19/25 anonim ***** válasza:
38%
Aha Fiat Puntoval fogsz menni. Jól van. Én valami feslő kategóriás terepjáróra gondoltam (nem SUV!).
2021. ápr. 9. 07:03
 20/25 anonim ***** válasza:
47%
Megfelelő kategóriás páncélozás nélküli, nem négykerék-meghajtású járművel nekimenni Dél-Szudánnak nagyjából annyira jó ötlet, mint Kabulban bikiniben bringázni.
2021. ápr. 9. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!