Mikor lesz minden a régi?
Figyelt kérdés
Vajon mikor terhet vissza minden a régi kerékvágásba?2021. jan. 22. 22:27
2/9 anonim válasza:
Iden osztol lesz elheto. Iden meg nem lesz pont ugyanolyan. De eljon.
3/9 anonim válasza:
Hát azért minden már biztosan nem lesz ugyanolyan, mint a járvány előtt, elég csak a végleg bezáró szálláshelyekre, éttermekre, kocsmákra, légitàrsaságokra , esetleg látvámyosságokra gondolni. Például Paloznakon tuti nem fogod már kortyolgatni a bort a Papa borozójában, mert az üzletet elvitte a járvány.
De nyártól-ősztől már jó eséllyel lehet utazgatni, feltételekkel.
4/9 anonim válasza:
A régi világ jó eséllyel már sosem tér vissza, de szerintem 1-2 éven belül jelentősen normálizálódik a helyet miután világszerte kötelezővé teszik a védőoltást.
5/9 anonim válasza:
Elvileg nyárig mindenkit beoltanak, aki önként bevállalja a vakcinát.
Utána a többinek meg kötelező lesz.
6/9 anonim válasza:
Dehogy lesz kötelező. Max repülős utakra.
És akkor mi van?
Nagyjából őszre beoltják aki kéri, és visszajön nagyjából a régi világ.
7/9 anonim válasza:
#6 Majd meglátod, várd ki a végét!
8/9 anonim válasza:
#7 rendben. Nagy esély szerintem nincs arra hogy kötelező legyen az oltás de én akkor elmegyek Jakutföldre az orosz vadonba. Engem nem fognak ezzel beoltani.
9/9 anonim válasza:
"Mire lehullanak a falevelek", hogy klasszikusokat idézzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!