Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Chernobylba utazni?

Chernobylba utazni?

Figyelt kérdés
Nagy almom hogy meglatogassam Chernobylt. Azt mondjak hogy mar biztonsagos, ha egy ember egy honapot maradna, akkor se lenne baja. En meg csak megneznem es mennek is. Hogyan lehetseges? Engedelyt kell kerni? Esetleg turacsoportokkal?
2021. jan. 18. 23:51
 1/9 anonim válasza:
100%
Jelenleg nem lehet.Idegenvezetővel mászkálhatsz a területen csoporttal.Nem teljesen biztonságos még most sem.
2021. jan. 19. 00:11
 2/9 D. Brasco ***** válasza:
100%
Van az ukránoknál egy vagon iroda ami ezzel foglalkozik....veluk a legegyszerűbb legolcsóbb
2021. jan. 19. 07:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kijevben biztos vannak ilyen utazási irodák, akik ezzel foglalkoznak, legtöbbször angolul is tudnak.
2021. jan. 19. 08:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Csernobil nevét miért angol fonetikával írod?

Több cég is foglalkozik vele.

Most pl. egy oldalon 450 eurós árat látok.

Nem akarom reklámozni, privátba elküldöm a linkjét.

2021. jan. 19. 09:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Én novemberben terveztem menni. Akkor Kijevi indulással 30.000 Ft volt, de abban benne volt az oda-vissza 100km transzfer is.
2021. jan. 19. 09:14
 6/9 komódos3 ***** válasza:
81%

Csernobilba millió utazási iroda árul utakat. Mióta hülyegyerekek megnézték a filmet, sokszoros áron.

Egyébként kétlem, hogy képes lennél önállóan Kijevbe repjegyet venni, képes lennél egy ilyen irodára önállóan ráguglizni, és képes lennél értelmesen megmondani, azon kívül hogy láttad a sorozatot, mit keresel az életben.

2021. jan. 19. 11:40
 7/9 anonim válasza:
60%

Elolvastam a honlapjukat. Nagyon is veszélyes, 20 ezer(!) év múlva fog talán megszünni a radioaktív sugárzás.

18 év fölöttiek látogathatják, akiknek orvosi papírjuk van, hogy érintkezhetnek ionizáló sugárzással. Több dózisellenőrzési pont van, szigorúan az előírt útvonalon szabad mozogni szakmai idegenvezetővel. Öltözködési szabály van, semmilyen tárgyat nem vihetsz be. Nem csinálhatsz fotókat, nem érinthetsz meg semmit, nem ülhetsz le stb... és nem nyújthatsz be keresetet ha esetlegesen az egészséged károsodik.

28.970 forintért már be ehetsz,

118 ezerért privát idegenvezető pedig Pripjaty utcáin is végig visz.

De hiányzik ez Neked? 🙄

2021. jan. 19. 11:43
 8/9 anonim ***** válasza:
52%
Ukrajnában sok olyan lakótelep van, ami úgy néz ki, mint Csernobil. Kinézetben nem nagyon változott sok minden, csak annyi, hogy emberek is laknak ott, meg nincs annyira elgazosodva. Szóval, nem értem mi ez a nagy Csernobil őrület.
2021. jan. 19. 11:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Nagyjából 100 dollár körül mennek az átlagos egy napos csoportos utak, kábé akkor sugárveszélyt rejt magában, mint elrepülni Kijevig. Akit érdekel az ilyesmi, annak szerintem abszolút érdemes elmennie. Az alap túra nagyjából olyasmiből áll, hogy környékbeli falvak, emlékművek, takarítórobotok, Csernobil pár utcája, az acélszarkofág olyan 100m távolságból, valamint egy nagyobb séta Pripjatyban, nyilván a végén a főattrakció a vidámpark. Közben meg egy ebéd az erőmű kantinjában.
2021. jan. 19. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!