Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mersz nyárra foglalni?

Mersz nyárra foglalni?

Figyelt kérdés
Mikor foglalsz? Utolsó pillanatban? Nekem van egy repjegy voucherem 150e, ami május elején lejár.. Ti mit csinálnátok a helyemben? Félek hogy nyáron se lehet menni sehova.
2021. jan. 12. 14:43
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
85%
Én utolsó pillanatban fogom lefoglalni, az összes repjegyes voucheremet sikerült pénz visszautalására cserélnem. A Ryanairnél például áprilisban küldött vouchert sikerült pénzre cserélnek decemberben a webes felületen és egy hét alatt visszaküldték a pénzt, lehet érdemes megpróbálni. Ha erre nincs lehetőséged, akkor flexi jegyet foglalj a voucherrel és akkor azt még tudod módosítani ha úgy alakul.
2021. jan. 12. 15:34
 2/22 anonim ***** válasza:
51%

Félés helyett inkább gondolkozni kellene, és akkor mindenkinek jobb lenne:)

Veszel a voucher-edből egy jegyet, ha azt a gépet is lemondják, akkor újra megkapod a voucher-t, ami majd megint x hónapig érvényes lesz és felhasználhatod. Tadaa. Rocket science.

2021. jan. 12. 15:35
 3/22 A kérdező kommentje:

Csak nagy esélyes hogy a gépet nem törlik, de mondjuk még mindig karanténosdi lesz akár itt akár a célországban és akkor no thanks... Akkor meg bukom.

Ja lehet marad a flexi jegy.

2021. jan. 12. 16:17
 4/22 anonim ***** válasza:
74%
Én még nem.
2021. jan. 12. 16:39
 5/22 anonim ***** válasza:
67%
Én már tavasszal is utaznék (április), de márciusig kivárok. Az a baj, hogy hetente változtatnak a korlátozásokon, beutazási feltételeken.
2021. jan. 12. 17:16
 6/22 anonim ***** válasza:
92%
Nem, mindenképp megvárom, hogy a nyár hogy alakul.
2021. jan. 12. 17:16
 7/22 anonim ***** válasza:
#4 vagyok. Annyiban kiegészítem a mondatokat hogy utazni már mernék de foglalni nem akarok mert úgyis naponta változtatnak mindenen.
2021. jan. 12. 17:17
 8/22 anonim ***** válasza:
75%
Én mindenképp kívárok. Eleve nem tervezek még külföldi utazást repülővel , csak vonattal vagy autóval, ott meg a szállás magánúton lesz megoldva.
2021. jan. 12. 17:55
 9/22 anonim ***** válasza:
83%

Nekem a teljes nyárra meg van már a tengerparti foglalásom.

Autóval megyek.

2021. jan. 12. 18:25
 10/22 anonim ***** válasza:
70%
En mar februar vegen utazok. Itt egesz evben karanten lesz de meg lehet hogy jovore is, tehat ha erre varsz akkor ne foglalj.
2021. jan. 12. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!