Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Dubai tapasztalatok élmények? ...

Dubai tapasztalatok élmények? Repülőjegy szállodai arak?

Figyelt kérdés

Párom elakar jutni nagyon, engem annyira nem vonz mégis érdekelnének az árak és ki hogy érezte magát milyen programokon vetettek reszt?

(Sose repültünk még minden info jol jon )

2021. jan. 12. 08:47
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
2021. jan. 12. 09:50
 2/6 Mr.Q77 ***** válasza:
70%

Hát Dubaiba csak akkor menjetek (költsetek el pénzt utazásra szállásra) ha már "mindenhol" voltatok és nincs már hova menni nincs más ötlet.

Beszéld le róla ha lehet, a világon csak jobb és szebb helyek vannak :).

Mi a vonzó neki? Miért akar oda menni?

Semmi érdekes nincs ott illetve semmi olyan plusz amiért turistaként elsőre odamennék. (2x voltam ott de üzleti úton)

ez egy modern mesterséges város

persze a város komplexumra/toronyházakra-épületekre/kocsikra/gazdagságra rá lehet csodálkozni, de ez max 1-2 napig elégít ki.

Vásárolni és étterembe járni lehet, más opció nem nagyon van. Csak taxival lehet menni. Utcán sétálni nem lehet (mármint lehet, csak a hőség és a járda nélküliség távolságok miatt nincs értelme). De ezért bárhol máshol is megteheted a világon ahol van természeti látványosság, történelmi épületek hangulat stb. pl akkor inkább már New York.

Persze ha anyagilag nem zavaró elsőre akkor hajrá.

2021. jan. 12. 11:58
 3/6 D. Brasco ***** válasza:
53%
2-es gondolom kellenek a képek meg videok a face-ra instára stb.....amugy teljesen egyet ertek veled.Oda az menjen,aki mar nem tud mast mit kitalalni.És van mit a tejbe apritani,mert Dubai csóróként nem egy nagy szám!
2021. jan. 12. 12:39
 4/6 anonim ***** válasza:
73%
Szia, én pár éve voltam, és baromira tetszett. Ha gondolod írj privátban, szívesen válaszolok bármilyen kérdésedre.
2021. jan. 12. 14:35
 5/6 A kérdező kommentje:

Munchenben elunk amugy szarra dolgozzuk magunkat :D.... mar vegre lenne penz utazni de ugye a helyzet miatt nem nagyon lehet. Nekem Santorini az alom utazas helye. Nem tudom mi vonza ot oda #4 es de nincs instaja es nem is szokott kepeket se feltenni szoval az elmeny miatt meg a nagy épületek miatt gondolom de mar evek ota mondja nekem Dubajt.

Meg meglatjuk de koszonom szepen a válaszaitokat!

2021. jan. 12. 21:23
 6/6 anonim ***** válasza:
65%

Dubaj csak azért vonzó, mert csillivilli, amúgy egy elég nagy nulla, átszállások miatt töltöttem el ott párszor pár napot. Egyrészt sok tapasztalatlan ember követi el azt a hibát, hogy nyáron megy oda, mivel Európában jellemzően akkor utazik a nép. Na, ez annyit jelent, hogy 48 fokban menekülsz légkonditól légkondiig (a 45+ fok egyáltalán nem túlzás) és még egy sört sem tudsz inni, mert a helyi adózási szabályok miatt 5000ft egy korsóval.

Ha a Hortobágy közepén lenne egy rakat felhőkarcoló meg Ferrari, akkor vágynátok oda? Ha a válasz igen, akkor hajrá, ha nem, akkor menjetek nagyjából bárhova máshova.

Amúgy Wizzel nem feltétlenül drága eljutni odáig, sokszor 30k alatt megvan egy kanyar, helyben meg csak a luxus a drága, meg a fő látnivalók, taxizni meg helyi éttermekben enni olcsóbb, mint Budapesten. Mínusz persze az alkohol.

Santorini szép, de annyira sok a turista normál időszakokban, hogy az élveztetlenség határát súrolja, Görögországban szerintem vagy nagy vagy ismeretlen szigetekre érdemes menni.

2021. jan. 13. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!