Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ha már átestem a koronavíruson...

Ha már átestem a koronavíruson, rám nem vonatkoznak a karantén szabályok?

Figyelt kérdés
Tehát elkaptam, és kigyógyultam belőle. Ezt tudom is igazolni antigén-teszt eredménnyel. Így is karanténban kell maradnom ha külföldről jövök haza repülővel? Vagy ugyanúgy 2 hét nekem is, vagy az 2 negatív PCR teszt?
2021. jan. 5. 15:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen. Én is így utaztam haza Magyarországra. Ha van papírod, akkor se teszt, se karantén nem kell. De csak 6 hónapig érvényes. Ha korábban voltál beteg, akkor sajnos karanténba kell menni.
2021. jan. 5. 16:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Viszont tegyük fel hogy nem tudom hogy mikor voltam beteg, mert nem voltam letesztelve. Csak az antigén teszt állítja azt, hogy valamikor az voltam. Így mi a helyzet?
2021. jan. 5. 16:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Az antigen teszt nem jo csak pozitiv PCR-t fogadnak el. Persze kivetelek mindig vannak.
2021. jan. 5. 17:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Attól hogy már voltál beteg, az nem nyújt semmilyen védettséget.
2021. jan. 5. 17:18
 5/5 anonim válasza:
antigénnel nem tudod igazolni, mert egyrészt az a gyorsteszt, nem a pcr teszt, másrészt az orvosod állíthatja ki rólad azt, hogy gyógyult vagy. max ezt az igazolást fogadhatják el, ha 6 hónapon belüli.
2021. jan. 22. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!