Mit vehetnék küldi gyerekeknek ajándékot?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam majd ha lehet utazni és elmennék külföldre, mondjuk Balira nagyon szeretnék eljutni, akkor szeretnék helyiekkel ismerkedni ha ők vevők rá és pár gyermeket megajándékozni. Jó ötlet? Mit adhatnék nekik?2021. jan. 4. 17:06
1/8 anonim válasza:
Vannak alapítványok, melyek a valóban rászoruló gyerekeknek adnak hasznos dolgokat: oltást, oktatást, élelmet.
Ha te azt gondolod, Balin majd épp veled szemben jön az a bizonyos nélkülöző gyerek, miközben te a 4 csillagos hotelből sapjkát osztasz neki, valószínűleg rossz úton jársz.
2/8 anonim válasza:
Ha az indonez gyerekek kozul valakiket mar sokezren akartak megmenteni, az pont Balin volt. Ez igy nem jotekonysag.
Ismerosom az Atlasz-hegysegben motorozva tenyleg nem turistas helyekre jutott Marokkoban, es iskolakba vitte azt, amire az igazgato megmutatta, hogy szukseg van. De ez egy flamand pasi volt jomodu orszagbol.
Magyar embernek nyomorert nem kell kulfoldre mennie.
3/8 anonim válasza:
Ülj fel a borsodi expresszre, ha nyomort akarsz látni... Nem kell Baliig menni...
4/8 anonim válasza:
A pefofília Indonéziában is bűncselekmény.
5/8 anonim válasza:
Szabadkai piac úgy hallottam tele van koldusgyerekkel.
6/8 A kérdező kommentje:
Ti egytől egyig nem vagytok normálisak viszlat 😄
2021. jan. 4. 22:14
7/8 anonim válasza:
Nekem volt egy indonez ismerosom. Amikor hazament meglatogatni szulofalujat, vitt ajandekba ottani gyermekeknek iskolai dolgokat szines ceruzakat tollakat, fuzeteket is. Annak nagyon orultek. Azon kivul, elvitte az egesz falu gyerekeit (nem volt egy nagy falu) McDonaldsba, azzal is nagy sikere volt.
8/8 anonim válasza:
Egyiptomban sok kolduló gyereket lattam. Mikor kajat kaptak a turistaktol annak nem annyira orultek, a penznek annal inkabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!