Mi az a népszerű turistahely, ami titeket hidegen hagy?
USA összes nagyvárosa (New York, LA és társai). Az egész országban csak pár nemzeti park vonz és Alaszka. Dubaj és a hasonló célpontok se érdekelnek. Londonnál undorítóbb helyen még nem jártam, pedig voltam brazil favellákban, de Párizs sem tetszett és nem mennék vissza ingyen se egyik helyre se.
Csatlakozva a ketteshez, a parton döglős nyaralások a rémálmom és sose mennék rezortba vagy ilyen helyre. Ugyanígy nem érdekelnek az ötcsillagos szállodák és hasonló luxusnyaralások, utálom a steril, lelketlen hotelszobákat és mindenhol inkább saját kis kuckót bérlek Airbnbn.
Mint a 2, de főleg a béna luxushotelek fejlődő országokban. Nekem nem nyaralás, hogy elmegyek a Maldív-szigetekre, hogy kvázi szolgák hordják elém a friss gyümölcsöt :D
A brüsszeli pisilő kisfiú sem nagyon hoz lázba (nagyon kicsi a szobor), és annyira London sem nyűgözött le.
Velence (nagyon zsúfolt, nem élvezhető és a galambokat is utálom - kevesebb turistával biztos jobb élmény, de olyat nem fogtam még ki),
Mona Lisa (elég pici és őszintén nem tudom, miért ilyen híres),
Los Angeles (nem kifejezetten szép hely, szerintem nem éri meg elutazni oda),
Athén (szörnyen lepusztult az egész város, tele minden szeméttel, nem egy álmodozó hely),
Minden hely; ahol csak tengerparti szállodasorok vannak, nulla érdemi látnivalóval (Hurghada, Eilat, hasonló helyek a Vörös-tenger mentén).
Csehország söröstül-prágástul
Lengyelország
Bulgária Aranypart, Napospart, Neszebár stb.
Skandináv, Benelux országok
Amerika instagram-örjöngő desztinációi pl. Niagara-vízesés
Dél-Korea, Japán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!