Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mi az a népszerű turistahely,...

Mi az a népszerű turistahely, ami titeket hidegen hagy?

Figyelt kérdés
Engem nem érdekel Bali, Kanada, és Horvátország, minden német/osztrák karácsonyi vásáros hülyeség, illetve Olaszországban Rómán és Firenzén és Nápolyon kivül semmi.
2021. jan. 3. 09:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%
Szentendre
2021. jan. 3. 12:41
 2/18 anonim ***** válasza:
94%
Ez ugyan nem hely, de pl a csak a parton meg a hotelben fekszik az ember típusú nyaralásokat utálom. Pedig ezek is népszerűek.
2021. jan. 3. 12:57
 3/18 anonim ***** válasza:
83%

USA összes nagyvárosa (New York, LA és társai). Az egész országban csak pár nemzeti park vonz és Alaszka. Dubaj és a hasonló célpontok se érdekelnek. Londonnál undorítóbb helyen még nem jártam, pedig voltam brazil favellákban, de Párizs sem tetszett és nem mennék vissza ingyen se egyik helyre se.

Csatlakozva a ketteshez, a parton döglős nyaralások a rémálmom és sose mennék rezortba vagy ilyen helyre. Ugyanígy nem érdekelnek az ötcsillagos szállodák és hasonló luxusnyaralások, utálom a steril, lelketlen hotelszobákat és mindenhol inkább saját kis kuckót bérlek Airbnbn.

2021. jan. 3. 13:31
 4/18 anonim ***** válasza:
77%

Mint a 2, de főleg a béna luxushotelek fejlődő országokban. Nekem nem nyaralás, hogy elmegyek a Maldív-szigetekre, hogy kvázi szolgák hordják elém a friss gyümölcsöt :D

A brüsszeli pisilő kisfiú sem nagyon hoz lázba (nagyon kicsi a szobor), és annyira London sem nyűgözött le.

2021. jan. 3. 13:31
 5/18 anonim ***** válasza:
91%
Az egesz nyugati vilag es a fejlodo orszagok turistagetto reszei pl Bali, thqi szigetek stb.
2021. jan. 3. 13:47
 6/18 anonim ***** válasza:
79%
balaton és horvát tengerpart.
2021. jan. 3. 13:50
 7/18 anonim ***** válasza:
94%

Velence (nagyon zsúfolt, nem élvezhető és a galambokat is utálom - kevesebb turistával biztos jobb élmény, de olyat nem fogtam még ki),

Mona Lisa (elég pici és őszintén nem tudom, miért ilyen híres),

Los Angeles (nem kifejezetten szép hely, szerintem nem éri meg elutazni oda),

Athén (szörnyen lepusztult az egész város, tele minden szeméttel, nem egy álmodozó hely),

Minden hely; ahol csak tengerparti szállodasorok vannak, nulla érdemi látnivalóval (Hurghada, Eilat, hasonló helyek a Vörös-tenger mentén).

2021. jan. 3. 13:57
 8/18 A kérdező kommentje:
Azért híres, mert 100 évvel ezelőtt elrabolták.
2021. jan. 3. 14:26
 9/18 anonim ***** válasza:
74%
Skandináv országok, Németország, svájc,
2021. jan. 3. 16:43
 10/18 anonim ***** válasza:
93%

Csehország söröstül-prágástul

Lengyelország

Bulgária Aranypart, Napospart, Neszebár stb.

Skandináv, Benelux országok

Amerika instagram-örjöngő desztinációi pl. Niagara-vízesés

Dél-Korea, Japán

2021. jan. 3. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!