Mi volt a legszebb hely (város, városrész, táj, természeti képződmény stb.), amit élőben láttál?
Fjordland national park Milford Sound és Dobtful Sound.
(Új-Zéland déli sziget) nagyon szép volt, ritkán lakott, mesezöld. Egy kis világvégi faluban volt a szállás is és megvolt az igazi világvége hangulat. Ahhhh......
Az a baj nem tudok egyet..
Nekem a Kaukázus hegyei volt a number 1 mint természeti képződmény, aztán a másik kedvencem Capri és a mellette elterülő égszínkék tenger.
Ha városrész akkor nekem Szarajevónak a Băsčarśija része illetve Londonnak a Piccadily Circus környéke. Eddig ezeket tudom kiemelni.
Legszebb hely, természeti képződmény...
Fletóéknál voltam vacsin, mikor leesett valami az asztal alá felakart venni, bár ne tettem volna.
Klári néni szoknyában lábakat kicsit szétrakva ült, hát...még a fejem is bevertem az asztalba mikor gyorsan megpróbáltam felállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!