Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Cipruson dolgozott/ dolgozik...

Cipruson dolgozott/ dolgozik valaki közületek?

Figyelt kérdés

Milyen ott a megélhetés? Az árak? Az orvosi ellátás? Meg ilyenek.

Már volt ilyen kérdés de nem volt rá konkrét válasz. Hátha most..

2010. aug. 12. 15:44
 1/4 anonim válasza:
Nekem az egyik ismerősöm él kinn a mennyasszonyával már jó mint 1 éve. Ünnepekkor jönnek haza max. Gyönyörű szép helyen vannak, apartmanban laknak, van ott minden, medence, saját tengerpart, ha jól tudom szállodában dolgoznak és nagyon jól keresnek. Az árakat, orvosi ellátást sajnos nem tudom, majd megkérdezem tőlük, most jönnek haza szeptemberbe, itthon lesz az esküvő.
2010. aug. 20. 10:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Hálás lennék ha megtennéd. Úgy néz ki mi is hamaorsan kiköltözünk és emiatt nagyon fontos volna. Előre is köszönöm!
2010. aug. 24. 19:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Ha esetleg még látod, kérdezném, kimentetek-e, mik a tapasztalatok, stb? Mi áprilisban mennénk hotelmunkára, örülnék még több tapasztalatnak :) köszi!
2011. febr. 15. 09:05
 4/4 anonim válasza:
Szia! Kijutottatok végül? Írnál tapasztalatokat?
2014. nov. 16. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!